Salmu Hajek snimili paparaci u šopingu bez trunke šminke s dioptrijskim naočarima (FOTO)

23.12.2023

12:33

0

Autor: V. I.

Glumica je potpuno bila neprepoznatljiva

Salmu Hajek snimili paparaci u šopingu bez trunke šminke s dioptrijskim naočarima (FOTO)
Salma Hajek u šopingu - Copyright Profimedia

Holivudska glumica Salma Hajek  u javnosti se najčešće pojavljuje besprekorno obučena, sa kompletnom šminkom na licu, odevena ui glamurozne kreacije poznatih dizjanera. Zato su svedoci ostali zatečeni kad su je sreli u ovih dana u prazničnoj kupovini. Glumica je, naime, primećena kako bira prsten u radnji "Gucci" na Beverli Hilsu u Kaliforniji, opušteno i bez trunke šminke.

Dok je gledala skupocenu ponudu radnje zajedno sa svojom ćerkom Valentinom, imala je mačkaste dioptrijske naočare sa debelim crnim okvirom, a bila je odevena sva u crnom

Profimedia
 

Glumica hit filma "Od sumraka do svitanja" uparila je crnu šik jaknu s  sa nekoliko belih pruga na kragni i manžetnama.uz uske crne pantalone i crne bajkerske čizme do gležnja.

Hajekova je česti posetilac radnje ovog luksuznob brenda budući da je  njen suprug Fransoa-Anri Pino vlasnik "Keringa", kompanije za luksuznu robu koja poseduje brendove "Gucci", "Saint Laurent", "Balenciaga", "Bottega Veneta", "Alexander McQueen" i druge.

Profimedia
 

Zgodna glumicaje upoznala svog muža na svečanoj zabavi koju je organizovala Pinoova kompanija 2006. Prvo su se venčali u Parizu na Dan zaljubljenih 2009, zatim po drugi put u Veneciji pre nego što su treći put obnovili svoje zavete na Bora Bori 2018. godine,

Iako se glumica često hvali svojim atributimana društvenim mrežama, gde je obožavaoci širom sveta obasipaju komplimentima za njen izgled, ne možemo da ne primetimo da čak i u casual kombinaciji poput ove ona s pravom nosi titulu seks-bombe u u šestoj deceniji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike