Eva Longorija promenila izgled: Razbarušena buntovnica s Mik Džeger frizurom (FOTO)

10.01.2024

10:54

0

Autor: V. I.

Nov način šišanja skinuo joj je bar desetak godina s lica

Eva Longorija promenila izgled: Razbarušena buntovnica s Mik Džeger frizurom (FOTO)
Eva Longorija - Copyright Tanjug/Joel C Ryan/Invision/AP

Glumica Eva Longorija (48) izazvala je pravu buru na društvenim mrežama svojim novim, osveženim izgledom kada se pojavila na događaju "La Cena" u Los Anđelesu koji slavi latinoameričke umetnike u Holivudu. Zgodna brineta, koja je već godinama prepoznatiljiva po svojoj dugoj smeđoj kosi, najčešće puštenoj s talasima ili mekim loknama, sada je privukla pažnju paparaca zahvaljujući novoj frizuri.

Tamnokosa lepotica meksičkih korena opredelila se za trendi šeg varijantu (eng, shaggy - čupavo). Slojevito ošišana kosa uvijena je u sitne kovrdže uz dodatak modernih šiški, što se pokazalo kao sjajan potez njenog frizera Dimitrisa Đanetosa, koji je podelio svoje remek-delo na Instagramu, nazivajući ovu frizuru "Mik Džeger šeg". 

Ova vrsta frizure, za koju njen frizer kaže da ga je inspirisaka kosa Mika Džegera, odlično je naglasila njene pravilne crte lica i učinila lepu glumicu još mlađom. Iako je reč o buntovničkom rok izgledu, on nimalo nije umanjio njen glamurozni stajling koji je dodatno naglasila asimetričnom haljinom sa jednim rukavom i veoma visokim prorezom, koji je naglasio njenu izvajanu figuru.

"'Mislio sam da je Sandra Bulok", "Odlična frizura", "Eva je prelepa žena", samo su neki od komplimenata na račun njenog novog imidža koji joj u momentu izbrisao godine s lica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike