Spas u zadnji čas: Frizure za doček koje možete da napravite same kod kuće u poslednjem trenutku (FOTO+VIDEO)

30.12.2023

17:44

0

Autor: V. I.

Malo kreativnosti za puno efekta - dajemo vam osam predloga da zablistate u najluđoj noći

Spas u zadnji čas: Frizure za doček koje možete da napravite same kod kuće u poslednjem trenutku (FOTO+VIDEO)
Copyright Freepik

Novogodišnja noć je prilika kada svi želimo izgledati ako ne najbolje, onda bolje nego poslednjih dana. To je trenutak kada se opraštamo od stare godine i dočekujemo novu sa stilom i elegancijom. Frizura je ključan deo svakog novogodišnjeg izdanja, jer može potpuno da transformiše vaš izgled i doda sjaj vašoj večeri. Bilo da idete na glamuroznu zabavu, elegantnu večeru ili intimno okupljanje s prijateljima, prava frizura može učiniti da se osećate posebno i upečatljivo.

Međutim, nemaju svi vremena i novca za odlazak frizerima koji su sad najviše bukirani i imaju posla preko glave. U nastavku vam donosimo nekoliko saveta o frizurama koje možete napraviti same, kod kuće, kako biste zablistale u punom sjaju i dočekale Novu godinu sa stilom koji najbolje odražava vašu ličnost.

1. Asimetrični razdeljak i atraktivne šnalice

Da biste postigli ovaj izgled, biće vam potrebna efektna šnala  (ili više njih) s kojom ćete povući jednu stranu svojih kovrdža unazad, dok će ostatak vaših lokni prirodno padati na drugu stranu lica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mane Addicts (@maneaddicts)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aviran Asayag (@aviranasyag)

2. Mašna u kosi

Definitivno najveći trend zimske sezone - mađnice vidimo svuda - na prozorima, jelkama, stolu, pa što da ne i kosi. Skupite deo kose i ukrasite je mašnom. Što veća, to bolja!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LELET NY (@leletny)

3. Glamur starog Holivuda

Kosa začeščjana na jednu stranu, klasični holivudski talasi i hrabar crveni ruž? Ovo je izgled kao stvoren za praznike. Umotakte dlove kose oko uvijača, a kada završite, prstimalagano prođite kroz kosu kako biste opustili talase. Celi izgled završite oblikovanjem lakom za kosu.

4. Svetlucavi dodaci

Bukvalno šta god da uradite s kosom - skupite je u rep, punđu ili je pustite, samo je malo zgužvajte prstima i nakačite svetlucave šnale. Novogodišnja noć 2023/24. je samo jednom u životu i slobodno možete da preterate u svemu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LELET NY (@leletny)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LELET NY (@leletny)

5. Šik punđa

Punđa na potiljku, gde se se kosa povlači s lica, uvija i omotava u kružni kolut oko sebe, poznata i pod imenom šinjon, frizura je za dame koje vole klasiku. Kada jednom isprobate postupak kao u donjem videu, videćete kako nije teško da se napravi i kod kuće. Punđu možete pričvrstiti gumicom za kosu, ukosnicom, iglama, štapićima za kosu ili mrežom za kosu. Kosa se takođe može omotati oko komada koji se zove "begel".

6. Talasi i pletenice

Ukoliko nemate prirodno kovrdžavu kosu, zgrabite figaro i dočarajte izgled talasa na plaži koji je  popularan i tokom zime. Potom ispletite jednu stranu kose unazad koristeći holandsku pletenicu i na kraju sve popravite lakom za kosu. Kako biste svojoj frizuri dodali malo glamura, jednostavno ispletite pletenicu sa strane i učvrstite je ukosnicama.

7. Loptaste pletenice

Dame koje ne žele da im kosa upada u jelo i piće, mogu da skupe kosu u loptaste pletenice. Rep je postavljen nisko na glavi, a kosa je začešljana strogo unazad Jednostavno skupite svoju dugu kosu u repi vezujte gumicama na svakih par centimetara. Ukoliko vam je kosa gusta, rep bi trebalo dodatno da učvrstite s nekoliko ukosnica. Lak za kosu će vam pomoći da ukrotite sitne dlačice oko vašeg lica.

 

8. Polupuštena s mašnicom

Duga puštena kosa koja je delimično skupljena s leve i desne strane a potom povezana crvenom trakom. Za ovu frizuru vam treba tri minuta a efekat je stvarno wow.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike