Fashion izdanje za doček Nove godine

26.12.2023

16:01

0

U izlozima butika se već našla novogodišnja kolekcija haljina, kompleta, odela… a ako već niste, krajnje je vreme da se pozabavite vašim izgledom za novogodišnju noć

Fashion izdanje za doček Nove godine
Copyright Promo/depositphotos.com/

U izlozima butika se već našla novogodišnja kolekcija haljina, kompleta, odela… a ako već niste, krajnje je vreme da se pozabavite vašim izgledom za novogodišnju noć. Kako god planirate da se obučete, birajte odeću koja odražava vašu ličnost i donosi vam osećaj zadovoljstva. Možete se odlučiti za nešto sjajno i šljokičavo ili možda za nešto elegantno i klasično. Bitno je da se osećate udobno i da pucate od samopouzdanja u svojoj koži.

Međutim, niije dovoljno da se samo kupi haljina iz izloga, ni da se nova košulja ukombinuje sa već nošenim odelom. Nema jednostavne novogodišnje kombinacije, ni muške ni ženske. Neophodno je da se stajling upotpuni nekim šik komadom nakita i zanosnim parfemima, detaljima koji će upotpuniti celokupnu pojavu poput torbi, satova…

Odevne kombinacije za autentičan novogodišnji izgled

Nova godina je prilika da se žena oseća posebno, nežno i elegantno. Kako bi se pripremile za savršen doček Nove godine 2024, žene uveliko razmišljaju o odevnim kombinacijama. Za devojke uvek aktuelna mini haljina, u trendu je od svile ili tvida. Za nešto drugačiji i autentičan izgled, mladje devojke treba da je kombinuju sa čarapama u boji ili biraju providne haljine. Delimično prozirne modele će poneti najhrabrije, skromnije će birati providne rukave ili deo oko struka.  Za one  koje ne vole stereotipe najnoviji trendovi donose suknje u kombinaciji sa korsetima, topovima, prslucima i sakoima u metalik bojama ili sa šljokicama. Maksi haljine ni ove godine ne izlaze iz trenda, modeli su samo osveženi velikim izrezima. 

 

Ženski satovi su najnoviji trend novogodišnjeg autfita

Nezaobilazan detalj bilo koje od ovih kombinacija za doček Nove godine 2024. biće ženski satovi. Kao najnoviji trend novogodišnjeg autfita, elegantni ženski satovi uz svečanu haljinu su preporuka najpoznatijih stilista. Oni su taj savršeni komad nakita. Najnoviji modeli su dizajnirani tako da su nalik nakitu. Odgovaraju uz odelo, mini, pa i maksi haljinu.

Neki modeli su oplemenjeni dijamantima a kao takvi apsolutno pristaju uz najsvečanije novogodišnje haljine. Bojom se kombinuju uz salonke ili sandale, uz neki drugi detalj aksesoara, torbicu ili kaiš. Ženski satovi govore mnogo o ženi koja ih nosi uz haljinu. Ta žena je odvažna da ponese bilo koju fashion kombinaciju u novogodišnjoj noći.

Promo/depositphotos.com/
 

 

Muška moda za Novu godinu: odela, satovi, muški parfemi

Samo se na prvi pogled čini se da se muškarci ne opterećuju pripremama za doček Nove godine. Oni ne zakazuju frizuru i šmiknu ali svakako brinu o svom fashion izdanju za Novu godinu. Za odličan izgled njima treba samo nekoliko odabranih komada odeće. “Poslovno” odelo je i ove godine pun pogodak.

Muška dobitna kombinacija za savršeni doček Nove godine 2024. su plavo ili sivo odelo u karo dezenu uz belu košulju. Za ovu priliku biraju se neformalne kravate, u jakim bojama ili zabavnim novogodišnjim dezenima.

Nezaobilazan detalj muškog aksesoara su dobar sat i kožni kaiš, elegantne muške cipele. Za kompletan novogodišnji izgled neizbežni su najnoviji muški parfemi. Parfem odražava karakter i identitet muškarca koji u novogodišnjoj noći treba da bude primećen. Muški parfemi koji su u najužem izboru muškaraca su neprevazidjeni Dior i Gucci, Versace Eros, Bleu de Chanel. Ističu se intenzivnom aromom koja svaki muškarac želi u novogodišnjoj noći kako bi se istakao u masi drugih. Svi su vrlo moderni i prefinjeni, naglašavaju mušku privlačnost i samopouzdanje. Nepogrešiva završnica autentičnih muškaraca.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike