Top pet frizura koje će dominirati u 2024: Odaberite svog favorita za godinu pred nama (FOTO)

02.12.2023

18:14

0

Autor: V. I.

Spremite se za transformaciju i inspirišite se najavljenim trendovima, jer vaša kosa zaslužuje da ide u korak s vremenom!

Top pet frizura koje će dominirati u 2024: Odaberite svog favorita za godinu pred nama (FOTO)
Copyright Freepik

Decembar i kraj godine osim sumiranja prethodnog perioda obavezno donose i najavu novih trendova, tako da po društvenim mrežama več možemo videti frizure koje će obeležiti 2024. godinu. Ukoliko bismo hteli ukratko da opišemo nadolazeće trendove, onda su to sve samo ne dosadne frizure. Ako ste i vi od onih koji već neko vreme čeznu za promenom, sada je pravi trenutak da se prepustite čarima promene frizure.

Slojevito šišanje

Konturisanje lica slojevima kose je trend koji vlada društvenim vrećama već neko vreme. Posebno dobro izgleda na dužim i srednjim dužinama. Slojevi koncentrisani blizu lica će istaći jagodice i bradu, tako da ova frizura laska svakom obliku lica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jess (@jessica_felter)

Mini-bob

Od kada je Hejli Biber pre nekoliko meseci ošišala kosu u ovom stilu, klasični i mini-bob ponovo su postali vrući trend među frizurama. Bob je nesumnjivo klasik koji ne poznaje trendove, ali čini se da bismo ga u narednim sezonama mogli  viđatisve češće.

Kratke frizure

Piksi, miksi i sve varijacije kratkih frizura odličan su izbor za one koji žele drastičnu promenu. Ovaj način šišanja je veoma u trendu poslednjih sezona, a uz dodatke za kosu i malo umetničkog stajlinga, ove frizure kreirane su za one koji vole da provociraju.

Duga talasasta kosa

Ako ste do sada puštali kosu i ideja o drastičnom šišanju ne dolazi u obzir, jedan od trendova za 2024. koji bi mogao da vam se dopadne jste duga talasasta kosa. Frizura u stilu Zlatokose sjajno će izgledati i u večernjem i u dnevnom izdanju, a najbolja inspiracija za ovaj izgled je poznata influenserka Emili Sindlev.

Retro frizure

Povratak modnih trendova iz osamdesetih, devedesetih i kraja prošlog veka doneo je sa sobom povratak frizura iz tih vremena. Od stilova koji podsećaju na supermodele iz devedesetih do onekoje je nosila Rejčel Grin iz "Prijatelja". Ako su vam neke od popularnih devojaka proteklih decenija inspiracija za stil, obavezno pogledajte neku od frizura koje su karakterisale taj period. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lexie Coons (@lexiecoons)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike