Majli Sajrus razvalila internet provokativnim fotkama: Pevačica kida u crnoj čipkanoj haljini i Gucci naočarima (FOTO+VIDEO)

16.12.2023

19:23

0

Autor: V. I.

Da li je ovo njen najbolji izgled dosad?!

Majli Sajrus razvalila internet provokativnim fotkama: Pevačica kida u crnoj čipkanoj haljini i Gucci naočarima  (FOTO+VIDEO)
Copyright Profimedia

Majli Sajrus se zaista promenila od svojih dana u "Hani Montan", ne samo u svojoj muzičkoj karijeri već i u svojoj evoluciji stila. Čuvena pevačica u poslednje vreme ima hrabru i oštru estetiku, pokazujući sklonost ka crnoj odeći koja redefiniše njen dosadašnji imidž.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

U svojoj najnovijoj objavi na Instagramu, bivša tinejdžerska senzacija počastila je svoje pratioce zapanjujućom serijom fotografija. Izvanredan izgled predstavljao je Majli u šik crnoj haljini ukrašenoj detaljima od čipke u sredini stomaka i visokim okovratnikom, potpuno naglašavajući njene obline.

Za dodatnu notu seksepila haljinu je uparila s crnim bralet grunjakom, mrežastim rukavicama, štiklama i sakoom sa širokim naramenicama. Sve je zaokružila upadljivim naočarima Gucci. Za enterijer je odabarala neočekivana mestima kao što su minijaturna kuhinja i lift. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Upotpunivši komvinaciju elegantnom, zalizanom niskom punđom, Majli je dopustila da njena besprekorna koža bude u centru pažnje. Ova smela i sofisticirana estetika samo je još jedno poglavlje u stalnom razvoju priče o Majli Sajrus.

Objavu je potpisala rečima: "Živim u šatou“, a objava je brzo prikupila zapanjujuću količinu lajkova - trenutno ima skoro 1,5 miliona lajkova

Nedavno je objavljeno da je Majli Sajrus ponovo pokrenula razgovore o koncertu u Las Vegasua jedan izvor je za The Sun rekao: "Majli već neko vreme razgovara o tome da debituje u Gradu greha. U početku je odbila ponudu MSG-a, ali iako mrzi život na putu, i dalje voli da bude na sceni. Razgovori su nastavljeni nedavno nakon što je na stolu stavljena veća ponuda.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike