Crna Majli, na šta se napravi?! Pevačica drastično promenila frizuru i izazvala lavinu komentara

28.09.2023

10:58

0

Autor: V. I.

Da li je mogla da odabere goru nijansu uz crte i oblik svog lica

Crna Majli, na šta se napravi?! Pevačica drastično promenila frizuru i izazvala lavinu komentara
Copyright Profimedia

Pevačica Majli Sajrus, koja je u poslednje vreme bila prepoznatljiva pod dvobojnoj frizuri ala Debi Hari, podelila je s fanovima na Instagramu fotke s drastično tamnijom bojom kose, najtamnijom dosad (poslednji put je bila brineta 2012, neposredno pre nego što je debitovala s platinastom piksi frizurom)..

Ona je promovisala svoj novi look uz čestitku svom prijatelju Sabatu de Sarnou na njegovoj debitantskoj kolekciji koju je imao kao novi kreativni direktor kuće Gucci. Osim nove boje kose na slici koja je tamnih tonova ističe se jarkocrvena Gucci torba sa velikom zlatnom šnalom koju je uparila s dijamantskom ogrlicom i širokim crnim kaputom, koji je samo nekoliko nijansi tamniji od njene nove boje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

 

Iako promena boje kose i frizure nisu ništa novo za Hanu Montanu, izgleda kao da joj ova tamna čokoladnobraon nijansa uopšte ne stoji i dodaje joj bar deset godina više. Po svom običaju, nije se potrudila da ima neki normalan izraz lica dok su fotografisali pa je napravila grimasu koja je još više istakla koliko joj nova boja kose ne stoji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

 

Jasno nam je da je jesen sjajan povod za promenu boje i kose i frizure, ali od popularne pevačice smo zaista očekivali više. Ni njeni fanovi nisu preterano oduševljeni, što su i pokazali svojim komentarima na sliku, međutim, bilo je i onih koji su je branili rečima "da je i ona čovek kao i svi drugi", da "ima puno pravo da nosi boju kose koja joj se dopada" te da "podseća na onu Majli s početka karijere".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

 

Transformaciju je verovatno uradila njena frizerka, legendarna Sali Heršberger a mi se nadamo da će veoma brzo da je opet uhvate bubice i da će da isproba neku novu nijansu koja će da ide uz njen lik i karakter.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike