Ideje s Instagrama za praznični manikir: Maštoviti noktići, ne znamo koja ideja nam je lepša (FOTO)

05.12.2023

18:13

0

Autor: V. I.

Za lepotu praznika koja nam vraća osmeh na lice nikad nije previše rano - svako vreme je pravo vreme

Ideje s Instagrama za praznični manikir: Maštoviti noktići, ne znamo koja ideja nam je lepša (FOTO)
Copyright Freepik

Sezona praznika se polako zahuktava i dok pljesnete dlanom o dlan sve oko nas će imati praznični ton. Za dame koje vole maštovite manikire, decembar je idealan mesec da se prepuste kreativnom ukrašavanju noktiju. 

Na Instagramu postoji toliko sjajnih ideja za praznični manikir da je veoma teško odabrati samo jednu. Ako vam se dopada više njih, pravi je trenutak da već odete i doterate svoje noktiće.

1. Šljokice, kako im odoleti?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

Ako volite klasični crveni manikir za zimsku sezonu, ali želite da mu date praznični šmek, uzmite u obzir ove zapanjujuće novogodišnje nokte. Da biste dobili ovaj izgled, na crvenu bazu, dodajte zlatne tačkice i zvezdice na gornjem delu nokta. Možete se zaustaviti na tome, ili da odete korak dalje i iscrtate bele pahulje.

2. Zvezdana noć

S ovakvim trendi noktima nikad nećete biti sami, čim vas uhvati loše raspoloženje samo pogledajte u prste i odmah će vam se vratiti osmeh na lice. Da biste dobili ovaj očaravajući efekat, na klasičnu sedefnu ili hologramsku bazu dodajte zlatne zvezdaste nalepnice.

3. Duh praznika

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

Praznični nokti ukrašeni konfetama su naš jezik ljubavi, a ovakve noktiće možete da pravite jednostavno, u kod kuće. Samo treba da nalakirate osnovni lak u boji nokta a postom novogodišnjim bojama kao što su crvena, zelena, bela i srebrna napravite sitne tačke koje oponašaju efekat konfeta.

4. Ledena kraljica

Ukoliko više volite glamuroznu atmosferu kada su u pitanju vaši praznični nokti, svideće vam se ledena, maksimalistička energija koju ovaj set daje. Ono što je zabavno kod njih jeste to što je svaki nokat drugačiji - od klasičnog frečna do prugica kao kod bombona, pahuljica, pa čak i nokta umotanog u traku, ovaj ženstveni manikir je jednostavno prekrasan.

5. Crveno, na radost

Jedna od prazničnih ideja za nokte koja nikada ne izlazi iz mode jeste živopisna, svečana nijansa crvene. Volimo ovaj manir zbog suptilnog sjaja koji crvena odaje, ali je bitno da nađete nijansu koja svetluca ka bakarnoj nijansi.

6. Poklon kojem se u nokte gleda

Budimo iskreni: Vi ste najlepoši poklon ovog praznika pa zašto ne uraditi i nokte koji se uz ovu konstataciju slažu? Volimo ovaj zabavni set koji ima klasični francuski manikir kao osnovu, ali ga čini prazničnim tako što ćete svaki nokat u crvenu traku sa mašnicom u sredini.

7. Nežni pastel

Ova mintnijansa zelene je upravo ono što vam treba za praznične nokte koji će vas izdvojiti iz mase. Nežna zelena je dopunjena ručno oslikanim pahuljicama.

8. Svečani akcenti

Od venaca preko jelkica, do snežnih pahuljica, ono što je zabavno kod ovih šarenih prazničnih noktiju je to što ih možete prilagoditi po svojoj volji. Obojite svaki pojedinačno, izaberite jedan kao akcentni nokat ili napravite odgovarajući komplet: opcije su zaista neograničene. Samo se pobrinite da imate neutralnu osnovnu boju i puno svečanih nijansi poput crvene i zelene.

9. Šećerni štapić

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Haidar (@heluviee)

Krenite na putovanje ulicom slatkiša s ovim svečanim noktima. Sviđa nam se kako ovaj manir kombinuje izgled svakog pojedinačnog nokta, sa čvrstim crvenim, francuskim vrhovima, pa čak i apstraktnim dizajnom. Ali zvezda utiska je nokat slatkiša, pun pruga i sjaja u izobilju.

10. Seksi Baka Mrazica

Nema sumnje da ćete svuda biti zapaženi sa tako zabavnim prazničnim manikirom. Ovi svestrani nokti nude klasične francuske vrhove, pahulje, pa čak i konfete. Sve što će vam trebati da ponovo kreirate ovaj izgled je osnovna boja po vašem izboru, kao i crveni, beli i svetlucavi srebrni lakovi.

11. Crno-belo kao u koloru

Bez obzira na to da li ste ljubitelj četvrtastih, bademastih, okruglih ili kratkih noktiju, ovaj dizajn će izgledati drago na bilo kom obliku. Sviđa nam se kako ovaj manikir čini crno-bele efekte sa svojim dizajnom pahuljica, mašnica i zvezdica.

12. Sezona pahuljica

Zima je stigla a sneg samo što nije pao svuda. Bez obzira na to da li planirate da idete na staze ili jednostavno uživate u vrućoj čokoladi pored peći, potrebni su vam snežni nokti koji će odgovarati toj prilici. Počnite sa ružičastim neutralnim osnovnim premazom i nanesite suptilni sloj prozirnog cvetlucavog laka, a zatim dodajte ručno nacrtane imele i pahuljice.

13. Ornamenti

Dizajn trodimenzionalnih ornamenta je prilično jednostavan način da se stvori potpuno očaravajući manikir. Započnite sa crnim francuskim vrhovima na osnovnoj boji po svom izboru, a zatim stavite neke zabavne dragulje ovalnih oblika.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike