Jedna od najbolje obučenih evropskih princeza otkriva modne tajne: Dobar par minđuša podiže ceo stajling (FOTO)

29.11.2023

20:12

0

Autor: V. I.

Bivša manekenka, dizajnerka, brend ambasador za Dior i mama dvoje dece s trećim na putu jedno je od omiljenih lica u Španiji

Jedna od najbolje obučenih evropskih princeza otkriva modne tajne: Dobar par minđuša podiže ceo stajling (FOTO)
Sasa de Osma brend ambasador Diora - Copyright Profimedia

Sasa de Osma, prelepa Peruanka koja je stekla plemićku titulu udajom za princa Kristijana od Hanovera, stalna je inspiracija za mnoge ljubitelje mode.

Alesandra, koju zovu i Sasa, pravnica po vokaciji, oduvek je bila fascinirana modom, a njen stil je prefinjen, ali istovremeno mladalački, jednostavan i prepoznatljiv.

Da ima smisla za modu, pokazala je i ovogodišnja titula zvaničnog brend ambasadora Dior Couture za Španiju. Princeza od Hanovera je veoma aktivna i na društvenim mrežama, a za španski InStyle otkrila je manje poznate stvari o sebi, svom modnom stilu i porodičnom životu. Tom prilikom predstavila je i Dior Cruise kolekciju za 2024. godinu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sassa (@sassadeo)

"Sviđalo mi se što je kolekcija inspirisana Latinskom Amerikom i što je francuska kuća mogla da predstavi deo naše kulture“, kaže graciozna princeza, majka dvoje dece sa još jednim na putu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sassa (@sassadeo)

De Osma ima veliko iskustvo u modnom biznisu, zahvaljujući brendu torbi Moi & Sass, svom urođenom stilu i karijeri modela.

"Taj posao mi je bio dodatno iskustvo, iako nikada nisam osećala da mi život zavisi od toga jer sam želela da se bavim drugim stvarima. Na kraju, život me je odveo drugim putem: diplomirala sam pravo i neko vreme radila u advokatskoj kancelariji u Limi... Dok nisam shvatila da to nije za mene", priseća se Sasa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sassa (@sassadeo)

Dodaje da najviše pažnje poklanja zdravlju i emotivnom i unutrašnjem zadovoljstvu.

"To je ono čemu posvećujem većinu svog vremena. Ostatak? Pa, ja zaista volim da se brinem o svojoj kosi i koži i držim se svoje svakodnevne rutine nege lica ujutru i uveče", kaže ona.

Male tajne lepe Peruanke

Što se tiče njenih modnih izbora, za koje redovno dobija komplimente, lepa Peruanka ima svoje male tajne.

"Dobar kaput, udoban i prostran, te džemper od kašmira moji su omiljeni zimski komadi. Uvek se držim principa 'manje je više'. Ali dobar par minđuša može zaista podići čitavu kombinaciju. Ako nosite farmerke i hoćete da zaokružite stajling, dobra ideja je da dodate par efektnih minđuša.

Osim toga, zaista volim da nosim zabavne detalje. Volim da kombinujem prepoznatljive komade s unikatnim stvarima koje, na primer, donesem sa svojih putovanja", rekla je Sasa, koja je za španski InStyle otkrila i da se kao dete bavila gimnastikom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sassa (@sassadeo)

O vaspitavanju svoje dece

Kada je reč o vaspitavanju dece, Sasa želi da im prenese pozitivne vrednosti.

"Želim svojoj deci da prenesem vrednosti uz koje sam sama odrasla, a to su u osnovi važnost porodice, ali i dobrota prema ljudima koji vas okružuju. Moje iskustvo mi govori da život zaista bude bolji kada si pozitivan, nasmejan i zahvalan na onome što imaš. Uverena sam da ćete tako prizvati dobre stvari. To je nešto što bih želela da im usadim. Znam da je utopija da se uvek osećaš srećno, ali bar moraš da pokušaš da postigneš taj osećaj blagostanja što je više moguće“, zaključuje lepa princeza.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike