Duge noge za igranje: Nikolina Pišek u najkraćem stajlingu svih vremena zadala domaći vršnjakinjama (FOTO/VIDEO)

24.11.2023

12:04

0

Autor: V. I.

Može li kraće i može li više seksi?!

Duge noge za igranje: Nikolina Pišek u najkraćem stajlingu svih vremena zadala domaći vršnjakinjama (FOTO/VIDEO)
Nikolina Pišek - Copyright Instagram screenshot / nikolina_pisek

Poznata voditeljka Nikolina Pišek koja je ovog aprila hrabro ušla u šestu deceniju, objavila je na svom Instagramu video koji je zapalio društvene mreže, a vreli komentari su se samo nizali.

Dodela Elle Style Awards u zagrebačkoj Laubi privukla je veliki broj poznatih umetnika i zvezda Nikolina Pišek je jedna od onih koja je ukrala šou. 

Ona je na svom profilu na Instagramu podelila sa svojim pratiocima video i slike iz bekstejdža na kojima je pozirala pored Borisa Banovića, modnog gurua i jednog od najupečatljivijih TV likova hrvatske scene, kojem se zahvalila "što je bio adekvatan dodatak".

Iako smo navikli da privlači svojom lepotom gde god se pojavi, Nikolina je ovog puta izdominirala i svojim neobično hrabrim i zanimljivim stajlingom. Ona je, naime, na sebi imala ultrakratak šorts, sav u šljokicama, koji je otkrio njen vitke izvajane noge. Njega je uklopila sa crnom košuljom širokih naramenica koja joj je istakla struk, sve s potpisom modnog dvojca eNVy Room, Nikice Ivančevića i Vjeka Franetovića, koji su te večerii dobili Elle nagradu za najbolje dizajnere u bridal kategoriji venčanica.

Čitava Nikolinina kombinacija je zaokružena mrežastim hulahopkama i sandalama s platformama. Frizura je bila u pin-ap stilu iz tridesetih godina prošlog veka, a šminka smokey eyes je istakla njen prodoran pogled plavih očiju.

Fanovi voditeljke su doživeli ekstazu i nagradili je brojnim pohvalama i emotikonima zapaljene vatre.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike