Zaboravite crno: Kaputi u ovoj boji dominiraju sezonom (FOTO)

29.10.2023

12:04

0

Autor: K. B.

Ove jeseni i zime, kaputi u različitim nijansama smeđe boje su apsolutni hit

Zaboravite crno: Kaputi u ovoj boji dominiraju sezonom (FOTO)
Kejt Midlton - Copyright Profimedia

Sa dolaskom jeseni i opadanjem temperatura, prirodno je da biramo topliju odeću, a kaput je nezaobilazan komad za hladnije dane. Iako je crni kaput večni klasik koji se slaže sa svim vrstama kombinacija, ovogodišnji trend donosi smeđe kapute u centar pažnje.

Smeđi kaput predstavlja idealnu kombinaciju praktičnosti i stila. Lako se uklapa uz različite komade odeće, a na raspolaganju su vam različiti krojevi i teksture.

 

 

Kada birate kaput, važno je obratiti pažnju na nekoliko faktora. Prilagođen kroj kaputa je ključan jer treba da istakne vašu figuru na najbolji način. Kratki kaputi će bolje odgovarati nižim ženama jer neće opterećivati figuru, dok će duži kaputi naglasiti visinu kod žena više stasa. Ako preferirate slojevito oblačenje tokom hladnih dana, bitno je pronaći kaput koji se dobro slaže sa takvim stilom. Kada razmišljate o boji, trebali biste razmotriti šta već imate u svom ormaru. Na primer, ukoliko je vaša garderoba većinom crna ili u neutralnim tonovima, tamnija smeđa boja kaputa dodat će dubinu i toplinu vašem izgledu. Za hrabrije modne odabire, dostupni su kaputi sa interesantnim strukturama i zanimljivim detaljima.

Razni brendovi nude različite modele i teksture smeđih kaputa za ovu jesen i zimu, tako da imate mnogo opcija između kojih možete izabrati onu koja vam najbolje odgovara.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike