Dva neverovatna izdanja Kejt Midlton: Ponela tijaru koja skoro 100 godina nije nošena u javnosti, u jednom trenutku pokazala previše

22.11.2023

10:31

0

Autor: K. O.

Omiljena princeza ponovo je oduševila sve ljubitelje mode

Dva neverovatna izdanja Kejt Midlton: Ponela tijaru koja skoro 100 godina nije nošena u javnosti, u jednom trenutku pokazala previše
Copyright Profimedia

Kejt Midlton već neko vreme se ustoličila kao najuticajnija modna ličnost na svetu, a svakim novim izdanjem samo potvrđuje da je ovo i te kako opravdano.

Kralj Čarls i kraljica Kamila, domaćini su južnokorejskom predsedniku Yoon Suk Yeolu i njegovoj supruzi, prvoj dami Kim Keon Hee, a važnu ulogu u susretu s gostima iz Azije imali su su i princ i princeza od Velsa.

Najpre je svet ostao bez teksta kada se Kejt pojavila u neverovatnom crvenom izdanju koje joj je savršeno pristajalo.

Britanska princeza izgledala je zapanjujuće u ovoj moćnoj nijansi, koja ove godine vlada modnom scenom.

Kejt je za ovu priliku odabrala raskošan kaput jedne od svojih omiljenih dizajnerki Ketrin Voker, u kojem je sa suprugom poželela dobrodošlicu južnokorejskom predsedniku i njegovoj supruzi.

Profimedia
 

Glamurozan stajling nadogradila je štiklama iz svoje bogate kolekcije, koje potpisuje Gianvito Rossi, i odgovarajućim šeširom Jane Taylor.

Kosu je ovog puta podigla u punđu, a i šminka je bila nešto jača, te je uključivala "smokey eye".

S obzirom na to da se na njoj analizira svaki detalj, ni ovog puta nikome nije promakao njen nakit. Kejt je stavila minđuše princeze Dajane od safira i dijamanata.

Profimedia
 

Iako je prilikom izlaženja iz vozila, Kejt imala malu neprijatnost sa svojom haljinom, kada se ona podigla nešto više nego što je trebalo, Britanci joj to nisu zamerili, štaviše pljuštale su pohvale na račun njenih nogu.

Profimedia
 

A posle svečanog dočeka priređena je i gala večera u Bakingemskoj palati u Londonu. Tada je Kejt blistala u belom.

Izgledajući vrhunski elegantno, skoro ezoterično u dugoj beloj haljini sa sjajnim detaljima, Kejt je stajling upotpunila bleštavim parom minđuša koje pripadaju kraljici Elizabeti, pojasom te zvezdom Kraljevskog viktorijanskog reda.

Profimedia
 

A zvezda celog stajlinga ovog puta je bila tijara Strathmore Rose koja je pripadala kraljici majci i koju su joj roditelji poklonili 1923. Ta tijara može da se nosi na vrhu glave ili preko čela, a nežni cvetni dizajn nije nošen u javnosti mnogo godina. Kako navodi "Vog" tijara u javnosti nije viđena od 1930. godine.

A kako izgleda kada se nosi preko čela i kako je ona pristajala Kraljici Majci može se videti u postu koji je objavio Vog na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

 

Kada je haljina u pitanju, Kejt je i ovog puta poverenje poklonila svojoj omiljenoj dizajnerki Dženi Pekam, čije kreacije često bira za posebno važne i svečane događaje.

Sada je nosila haljinu imena 'Anemone', koju je odlikovala maksi dužina, klasičan i laskav A-kroj koji suptilno prati liniju tela, naglašena ramena, te zanimljivo oblikovani rukavi lepezastog kroja sa sjajno izvezenim detaljima.

Stajling je upotpunjen i dugačkim, belim rukavicama, te Anya Hindmarch "clutch" torbicom ukrašenom bisernim detaljima.

Profimedia
 

Iako je mnogima zaličila na haljinu koju je Kejt već nosila prošle godine, ipak nije u pitanju modna reciklaža.

Tada je u pitanju bila haljina "Elspeth" koju potpisuje ista dizajnerka, vrlo slična, ali se ipak razlikuje po kroju suknje, kao i dugačkim rukavima s prorezom.

Omiljena princeza i ovog puta pobrala je sve modne pohvale širom sveta.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike