Kolekcija koja otključava glamur u svima: Kim Kardašijan došla na otvaranje Svarovski prodavnice u topu od kristala

09.11.2023

18:16

0

Autor: K. O.

Saradnja dve kompanije objavljena je pre dva dana na Instagramu

Kolekcija koja otključava glamur u svima: Kim Kardašijan došla na otvaranje Svarovski prodavnice u topu od kristala
Kim Kardašijan - Copyright Profimedia

Kim Kardašijan (43) ponovo blista! Vlasnica linije "Skims" donela je sjaj u Njujork u utorak dok je prisustvovala otvaranju nove vodeće prodavnice "Svarovski" na Petoj aveniji.

A dva su povoda za slavlje jer je ovo bila proslava i njene nove saradnje sa brendom nakita.

Kardašijan je sve zaslepila u kristalnom topiću sa halter izrezom i odgovarajućoj suknji, koju je uparila za cipelama čije je peta srebrna.

I dok je ispod blistavog gornjeg dela sa lančićem bila bez grudnjaka, izabrala je par svetlosivih Svarovski k SKIMS bokserica ispod suknje sa kristalnim logom ukrašenim pojasom.

Zvezda Kardašijansa, koja je na otvaranju nosila neurednu punđu, objavila je da lansira Svarovski k SKIMS na svom Instagram nalogu prošle nedelje.

Saradnja uključuje dvodelne komplete, bodije, donji veš, lančiće za telo i mrežaste rastegljive haljine, sve to optočeno Svarovski kristalima.

Profimedia
 

I dok je zvanično započela saradnju u utorak, zvezda rijaliti TV-a je na svom Instagram storiju podelila snimak sebe kako pozira u jednom od komada iz nove kolekcije.

Na fotografiji, majka četvoro dece blista u golom bodiju sa četvrtastim izrezom uparenom sa lancem za telo, velikom srebrnom ogrlicom i odgovarajućim manžetnama.

A da je svaki potez dobro promišljen svedoči i to što je zvezda do otvaranja prodavnice stigla sa stilom, vozeći se taksijem ukrašenim Svarovski kristalima.

„Hej, moj prevoz je stigao“, rekla je Kim dok je delila snimak zaslepljujućeg automobila na svom storiju.

Profimedia
 

"Ljudi, zar ovo nije ludo?" nastavila je dok je pokazivala svetlucavu registarsku tablicu „Kim K“ i kristalni SKIMS logo na prednjoj strani automobila.

Pre nego što je ekskluzivna kolekcija izašla u utorak, kreativna direktorka Svarovski brenda Đovana Engelbert otkrila je da je neko vreme želela da se udruži sa Kardašijan i SKIMS-om.

 

 

„Radili smo sa Kim na kreiranju nakita za telo, i još mnogo toga, koji se može stilizovati na mnogo načina i zaista otključava glamur u svima nama. Jedva čekam da uskoro pokažemo punu kolekciju, rekla je Đovana, a prenosi People.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike