Kim Kardašijan proslavila 43. rođendan: Najpoznatija starleta okupila svetski džet-set (FOTO)

23.10.2023

23:20

0

Jedna bitna osoba je izostala

Kim Kardašijan proslavila 43. rođendan: Najpoznatija starleta okupila svetski džet-set (FOTO)
Kim Kardašijan - Copyright Profimedia

Najpoznatija starleta na svetu Kim Kardašijan nedavno je napunila 43 godine, a tim povodom je organizovala slavlje i okupila porodicu i prijatelje, među kojima su brojni pripadnici svetskog džet-seta. 

Slavljenica je za ovu priliku obukla usku crvenu haljinu kojom je istakla svoju figuru. 

Profimedia
Kim Kardašijan

Ubrzo nakon slavljenice pojavile su se i ostale članice porodice Kardašijan - Džener, na čelu sa Kris koja je obukla šorts i sako. 

Ubrzo je objavila i sliku sa svojim naslednicama, a Kim čestitala rođendan emotivnom porukom.

- Zaljubila sam se u tebe čim sam te upoznala. Osećam se blagosloveno što sam tvoja mama, činiš me neverovatno ponosnom svakog dana. Ti si najbolja ćerka, majka, sestra, tetka, najbolja prijateljica, partner za put i kupovinu, stilista i terapeut - napisala je Kris.

Ipak, na slavlju nije bila Kortni Kardašijan koja je trudna, ali mnogi komentarišu da je pravi razlog njenog izostanka zapravo svađa sa Kim. 

 

 

Mnogo pažnje privukla je i Sofija Vergara, koja je do restorana na Beverli Hilsu došla u društvu jednog hirurga. Kako je sveže razvedena, mnogi smatraju da je on njen novi partner. 

Profimedia
Sofija Vergara

Glumica je obukla čipkani korset, duge pantalone i visoke štikle, a paparaco fotografije iz automobila sa hirurgom ubrzo su obišle čitav svet. 

Među prisutnima bili su i Džastin i Hajli Biber, kao i Ivanka Tramp, ćerka bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa. Poznato je da je Kim podržavala Trampa, ali kako više nije aktuelan, ta tema je utihnula. Međutim, slike Ivanke na njenom rođendanu kod mnogih su izazvale negativne komentare. 

Kako su se poznati obukli, pogledajte u galeriji. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike