Ovo su najzanimljiviji kostimi za Noć veštica - pogledajte kako to rade poznate ličnosti (FOTO)

31.10.2023

18:18

0

Autor: K. B.

Noć veštica je poznat praznik koji se proslavlja 31. oktobra, a izbor pravog kostima za ovu priliku može biti pravi izazov

Ovo su najzanimljiviji kostimi za Noć veštica - pogledajte kako to rade poznate ličnosti (FOTO)
Kim - Copyright Profimedia

Ova tradicija potiče verovatno iz keltskih festivala žetve, a mada se Noć veštica ne proslavlja u svim delovima sveta, žurke pod maskama postale su popularne. Mnogi uživaju u maskiranju, ali pronalazak savršenog kostima može biti izazovan. Inspiracija za kostime često dolazi od poznatih ličnosti koje očigledno uživaju u ovom prazniku. Evo nekoliko predloga za kostime koji su bili posebno primetni tokom proteklih Noći veštica.

Kendal Džener kao Džesi iz "Priče o igračkama" i seksi zavodnica iz "Mulen Ruža"

 

Kendal Džener, članica poznate porodice Kardašijan, prošle godine je odlučila da se vrati u detinjstvo i obuče kostim čuvene kaubojke Džesi iz animiranog filma "Priča o igračkama". Njen kostim obuhvatao je beli top sa žutom postavom i trakama na rukama iste boje. Šorts-pantalone činile su kostim privlačnijim, a Kendal je nosila crveni kaubojski šešir s kikicama. Ove godine, izgleda da se Kendal prerušila u stilu seksi zavodnice iz filmova "Mulen Ruž" i "Betmen". Nosila je beli čipkasti veš, haltere i providan beli ogrtač.

Lili Reinhart, Madelin Peč i Kamila Mendes kao veštice iz "Hokus Pokusa"

 

Glumice iz serije "Riverdale" tradicionalno kombinuju svoje kostime za Noć veštica. Prethodne godine su bile likovi iz crtanog "Tatine devojčice", a ove godine su se prerušile u poznate veštice iz filma "Hokus Pokus". Njihovi kostimi uključivali su kraće suknje i veće dekoltee, ali su i dalje bili prepoznatljivi kao kostimi veštica.

Kardi Bi kao Mardž iz serije Simpsonovi

 

Poznata pevačica Kardi Bi je prošle godine odabrala kostim "Mardž" iz popularnog crtanog serijala "Simpsonovi". Njen kostim uključivao je bež satenski bodi, crvene štikle i crvenu ogrlicu u obliku bisera. Frizura sa velikom plavom punđom upotpunila je njen izgled.

Kim Kardašijan - porodica Kremenko i Otkačena plavuša

 

Kim Kardašijan, poznata po svojim kreativnim kostimima, prošle godine se obukla kao članica pećinske porodice "Kremenko". Njen kostim je obuhvatao kratku plavu haljinu i kratku crnu frizuru sa plavom mašnom. Njena deca su se takođe maskirala u likove iz iste porodice.

 

 

Ove godine, Kim i njena ćerka su se prerušile u popularne likove iz filma "Otkačena plavuša".

Hejli i Džastin Biber kao Kamičak i Bam-Bam

 

Pevač Džastin Biber i manekenka Hejli Baldwin Biber često iznenađuju svojim kostimima za Noć veštica. Prošle godine su se obukli u duhu devedesetih, pri čemu je Džastin izabrao kostim lika iz crtanog filma "Cookie Monster", dok je Hejli bila maskirana u seksi vampira. Ove godine su odabrali kostime Kamička i Bam-Bama iz porodice "Kremenko". Hejli je bila obučena u belu haljinu, dok je Džastin nosio kostim sličan karakterističnom izgledu Bam-Bama.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike