Ovako Jelena Đoković uživa u Londonu sa sinom i ćerkom: Svi pričaju o njenom stajlingu (FOTO)

07.07.2023

19:01

0

Fotografijom izazvala lavinu divnih reakcija

Ovako Jelena Đoković uživa u Londonu sa sinom i ćerkom: Svi pričaju o njenom stajlingu (FOTO)
Jelena Đoković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jelena Đoković otputovala je u London, gde zbog supruga Novaka Đokovića boravi sa decom. Slavni teniser igra meč 3. kola protiv Stena Vavrinke, a porodica mu je, po svemu sudeći, najveća podrška i u Engleskoj.

Zajedno sa sinom Stefanom i ćerkom Tarom, Jelena uživa u čarima britanske prestonice. "Londonsko oko" je jedno od prvih znamenitnosti koji su Đokovići obišli, čime se Jelena odmah pohvalila na svom Instagramu.

Ono što su svi zapazili i komentarisali, jeste Jelenin stajling. Ona se za ovu priliku odlučila za jednostavnu kombinaciju, a kako je izgledala njihova šetnja, pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

"Divni ste", "Koja carica", "Žena bez kompleksa", "Tako se nosi i ponaša prava milionerka", samo su neki od komentara, koji su se nizali ispod Jelenine objave iz Londona.

Inače, Novakova majka, Dijana Đoković, jednom prilikom je otkrila da njeni unuci još uvek nisu kršteni. Iako često zapitkuje sina kada će krstiti decu, Novak ističe da će to učiniti tek kada Stefan i Tara budu dovoljno stari, da mogu da shvate čin krštenja.

Instagram screenshot / jelenadjokovicndf
Jelena i Novak Đoković

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike