Modna inspiracija: Odela sa tigrovim printom poznatih dama (VIDEO)

30.07.2023

12:15

0

Autor: K. B.

Tigrov print je bezvremeni trend u svetu mode koji već decenijama ostaje popularan među modnim ljubiteljima širom sveta

Modna inspiracija: Odela sa tigrovim printom poznatih dama (VIDEO)
Tigrasti print - Copyright Profimedia

Ova zavodljiva šara pronašla je svoje mesto na raznim odevnim komadima, od haljina, bluza i suknji, do kaputa, jakni i cipela. Mnoge poznate dame su se usudile da nose tigrov print na crvenom tepihu i van njega, izražavajući svoju snažnu i samopouzdanu ličnost kroz odevne kombinacije.

Osim klasične smeđe-narandžaste kombinacije, često se eksperimentiše u raznim bojama, što ga čini veoma raznovrsnim i prilagodljivim za različite stilove i prilike. Bilo da ga nosite kao glavni fokus vašeg outfita ili kao detalj koji upotpunjuje celokupan izgled, tigrov print sigurno privlači pažnju i ostavlja snažan utisak.

Kada kombinujete ovaj print, važno je zadržati ravnotežu. Uzorak može biti veoma upečatljiv, pa je preporučljivo da ga nosite uz neutralne ili jednostavne komade kako bi on došao do izražaja. Takođe, možete ga kombinovati sa jednobojnim komadima u boji koja se nalazi u printu, kako biste postigli sofisticiran i koordiniran izgled.

Tigrov print je odličan izbor za hrabre dame koje žele da unesu dozu divljine i strasti u svoj stil. Bilo da se odlučite za kompletan tigrov print autfit ili samo jedan komad sa ovim šarama, ovaj trend će vam sigurno dodati dozu elegancije i samopouzdanja u vašem svakodnevnom modnom izrazu. Uzmite inspiraciju od poznatih dama koje su već prihvatile ovaj izazov i sa ponosom nosite tigrov print!

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike