Bez čega naše poznate dame po vrućini ne izlaze iz kuće: Otkrile i svoje omiljene letnje kombinacije

25.07.2023

10:35

0

One važe za najstilizovanije dame kod nas, a svoje poverenje poklonile su Marini Milovanović i njenom modnom brendu "Rehab"

Bez čega naše poznate dame po vrućini ne izlaze iz kuće: Otkrile i svoje omiljene letnje kombinacije
Modni brend - Copyright Sever Zolak, Ivan Tasić, Branislav Kojaljiić, Promo

Saznali smo šta najstilizovanije dame sa domaće javne scene nose tokom vrelih dana, bez čega nikako ne izlaze iz kuće tokom leta, i zašto biraju omiljeni ženski modni brend “Rehab”, dizajnerke Marine Milovanović.

Sloboda Mićalović, Ida Prester Sajsi MC, Nina Janković, Dragana Mićalović, Sandra Silađev, Jovana Nikolić Mišković, Vaja Dujović, Tamara Dragičević, Maja Uzelac, Jana Milić Ilić i Katarina Vučetić, podelile su sa nama svoje letnje tajne.

 - Duga lepršava haljina od najfinijeg pamuka, šešir i naravno velika torba - savršena je letnja kombinacija jedne od najlepših srpskih glumica, Slobode Mićalović, a sa sobom uvek nosi aktivni kiseonik i vodu. Kada ponese neki komad “Rehab” oseća se ženstveno i udobno:

 - Jedino što sada moje ćerke otmu po koju haljinu  - istakla je glumica.

Ida Prester otkrila je svoju najbolju letnju kombinaciju:

"Badić i ogrtač. Bez cipela, bez češlja i bez šminke. O toj kombinaciji sanjam, valjda ću je ovo leto i dočekati”.

 "Leti ne izlazim iz kuće bez dezodoransa, to je must po ovim vrućinama i sunčane cvike" .Rehab je lagan i nežan, imam haljinu iz nove kolekcije, komotna je kao da si gola na plaži, a može biti i večernja haljina za grad. Sve za leto u jednom komadu. "

Popularna reperka Sajsi MC iz kuće ne izlazi bez kapi za nos, bilo leti ili zimi.

 - Najbolja kombinacija su haljina i papuče, a može biti noć i džin tonik, a takođe i zaljubljenost i jutro  - otkrila je novopečena mama koja se dok nosi “Rehab”, oseća rehabilitovano.

Sever Zolak, Ivan Tasić, Branislav Kojaljić, Promo
 

Nina Janković važi za damu koja je uvek savršeno obučena. Ona nam je otkrila svoju omiljenu letnju kombinaciju:

“Lagane haljinice, široke pantalone, šorcići, ništa da ne steže i ulje sa šljokicama”.

Po vrelim danima ne izlazi iz kuće bez gumice za kosu i naočara za sunce. Kada je u komadima “Rehab” oseća se “opušteno, sa stilom”.

Najbolja kombinacija za leto Dragane Mićalović glasi:

“Voda, led, limun, što lepršavija haljina, ako je moguće bez obuće”.

Sa sobom uvek nosi flašu vode, a dok nosi ovaj popularni brend oseća se udobno, slobodno i sigurno.

Mnogima omiljena, beskrajno duhovita glumica Sandra Silađev otkrila je bez čega ne ide napolje kada je vrelo:

“Bez klime. Svuda nosim klimu. Imam klimu i u tašni”.

Njena najbolja kombinacija za leto je:

“Udobna, jednostavna haljina i hladna kafa”.

Kada je u “Rehab”-u oseća se:

“Kao kod kuće. Opušteno i ženstveno. Ne izlazim iz letnje Rehab haljine”.

Pevačica Jovana Nikolić jedna je od najstilizovanijih žena u regionu. Iz kuće tokom vrelih dana ne izlazi bez punjača za telefon i SPF50. Njena savršena letnja kombinacija su:

“Osmeh, zvezdano veče i ljubav.”

Vaja Dujović otkrila je svoju najbolju letnju kombinaciju:

“Kupaći, slana kosa, dobra knjiga, dinja i pršut”.

Iz kuće ne izlazi bez naočara za sunce, a dok je u “Rehabu”, oseća se lagodno, lepršavo, poletno i udobno!

Sever Zolak, Ivan Tasić, Branislav Kojić, Promo
 

Jedna od najpopularnijih glumica, Tamara Dragićević, otkrila je svoju savršenu kombinaciju za leto:

“Putovanje i so u kosi, ili poluprazan grad i dobar izlazak”.

Dok je leto iz kuće ne izlazi bez faktora i spreja za komarce.

“Udobno, drugačije, preporođeno. Nekako sam to ja dok nosim Rehab.”

 - Ja i Dalmacija, knjiga i miris borova, sladoled i deca, cika i tišina - najbolja su kombinacija za leto Maje Uzelac.

 - Ne izlazim iz kuće bez tamnih naočara, sunce zaslepljuje, a treba svašta videti -  otkrila je rediteljka.

“U Rehabu je traveling light situacija, kao da nemam ništa na sebi, a ipak me niko ne hapsi, što je zgodno”.

Najbolja kombinacija za leto Ane Štajdohar glasi:

“Teksas šorts sa visokim strukom, crop top majica, lagani kimono, espadrile i hladni mojito.”

 - Kako zimi, tako i leti, ne izlazim bez telefona, ključeva, kartice, vozačke dozvole i lične karte -  otkrila je popularna pevačica.

“U Rehab se pre svega osećam udobno. Mnogo mi se sviđa fashion i casual izgleda koji prati svaku kolekciju, a posebno bih izdvojila kao prednost to što su komadi izrađeni od prirodnih materijala. Obožavam Rehab”.

Lepa glumica Jana Milić Ilić po vrelim letnjim danima ne izlazi iz kuće bez zaštitnog faktora, naočara, vode i deteta. Njena omiljena letnja kombinacija glasi ovako:

“Crna Rehab haljinica koju mogu da uklopim i za plažu, a i za večernji izlazak, udobna, ležerna i fenomenalna. Volim jednostavne stvari koje detaljima, nakitom, šeširom, dobrom torbom možemo da upotpunimo. U modelima se osećam udobno, ženstveno i opušteno.”

Katarina Vučetić, jedna od najlepših Srpkinja otkriva da iz svog doma ne izlazi bez osmeha i jutarnje molitve.

 - Dok nosim Rehab osećam se ponosno jer znam koliko truda, volje i želje je uložila drugarica u ovaj brend - poručila je Vučetićeva.

Branislav Kojaljić
 

“Rehab” je omiljeni ženski brend koji je Marina Milovanović osnovala 2010. godine nakon dugogodišnje karijere u modnoj industriji sa idejom da napravi dizajnerske komade za normalne žene.

 - Većina žena nisu manekenke, nego su normalne žene koje vole da sakriju nedostatke. Htela sam da napravim funkcionalan, kvalitetan brend, koji svima dobro stoji. Komadi su sašiveni i napravljeni tako da svima dobro stoje. Trudila sam se da dizajn bude moderan, da mogu da ga nose žene koje imaju 30, ali i one koje imaju 75 godina. Htela sam da napravim brend za zrelu ženu, koja hoće da bude u trendu, to je falilo na tržištu - započinje priču Marina.

 - Do svoje 32. godine sam bila mršavica, i onda sam ostala trudna i imala 15 kilograma više. Bila sam užasno isfrustrirana. U tom trenutku sam prvi put razumela ljude sa viškom kilograma. Izbegavala sam da izađem u šetnju, plašila sam se da me vidi neko koga znam. Živela sam u okruženju gde je bilo mnogo bitno biti lep i mršav, i napravila sam sebi duks-haljinu koja sakriva sve što meni smeta. Kad sam obukla to što sam napravila osećala sam se fenomenalno,ništa mi se nije videlo. Onda sam izašla u grad i videla da se svi okreću za mnom i gledaju u moju haljinu, i osećala sam se čudno. Onda su mi moje bliske prijateljice rekle da i njima napravim. Tako je sve krenulo. Napravila sam nešto što rešava svakodnevne probleme. Užasavao me teror koji kao žene trpimo, da budemo mršave. Žene treba da budu zdrave. Nebitno sa koliko kilograma. Taj narativ “juče se porodila, već danas izgleda kao da ništa nije bilo”. Većina žena kada se porode ne izgledaju kao da ništa nije bilo. Urade jednu od najvažnijih stvari u životu - donesu novo biće na svet, i svaka kost im se pomeri i naravno da ne mogu da izgledaju kao da ništa nije bilo, i potrebno je vreme da se sve vrati. Smatram da o tome treba više da se priča - otkrila je Marina šta ju je motivisalo da pokrene “Rehab”.

 - Za jesen spremam šest fenomenalnih komada, potpuno durgačijih. Preko 20 godina radim, imam puno iskustva sa materijalima. Biram što kvalitetniji materijal. Svetska moda koristi poliester, stvari traju jednu sezonu, kako bi se što više kupovalo. Želela sam da moj brend ne bude u tom fazonu.Svi materijali se proizvode isključivo za Rehab, svi imaju stabilizatore da se boja ne ispira, da se ne ćeba, da se ne skuplja više od 3%. Ponosim se time što Rehab komadi traju - zaključila je uspešna dizajnerka, a prenosi Informer.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike