Bata Spasojević najavljuje neviđeni spektakl: Kolekcija "Infinity" pomera sve granice

24.05.2023

20:25

0

Autor: 24sedam

"Potrudite se da sve u čemu uživate, radite bez ograničenja, budite svoji, posebni i zadovoljni," poručuje dizajner

Bata Spasojević najavljuje neviđeni spektakl: Kolekcija "Infinity" pomera sve granice
Copyright Promo/Veljko Lalović

Jedan od najpoznatijih modnih dizajnera Bata Spasojević, sada već tradicionalno, kolekciju za proleće/leto 2023. premijerno će predstaviti publici u Beogradu. Muško/ženska kolekcija, kojoj će motiv biti beskonačnost u svakom smislu te reči koji možemo pronaći u malim, ali i važnim životnim stvarima, bilo da je u pitanju zdravlje, ljubav, posao ili stil odevanja biće prikazana u novootvorenoj Palati umetnosti "Madlena" Zepter na Dedinju 25. maja.

U potpuno drugačijem ambijentu, svojevrsnom muzeju umetnosti, Bata Spasojević ovom kišovitom proleću odlučio je da da malo boje, podstakne nas da razmišljamo pozitivno, volimo i verujemo.

- Kolekciju na kojoj sam predano i sa puno ljubavi radio prekinula je tuga koja je nedavno zavila u crno celu našu državu. Naziv nove kolekcije, nekako je došao sam po sebi baš u tim trenucima - "Infinity", kao vera u večnost i beskraj života ali i modu kao njegov neizostavni deo - otkriva Bata Spasojević.

Promo/Veljko Lalović
 

Svaki komad Batinog modnog brenda "Individual" koji će ljubitelji mode imati priliku da vide te večeri, odiše beskrajnim mogućnostima da se sami kroz njih predstavimo i dočaramo ono što jesmo u trenutku.

- Modu možemo da razumemo samo ukoliko uz ono što nam je ponuđeno pronađemo i damo joj lični pečat. Beskrajna potraga za onim što sami nosimo u sebi, te večeri biće samo upotpunjena mojom vizijom neprolaznog. Svako od nas u sebi mora da pronađe ono što ga ispunjava, da pronađe ono magično što će ga učiniti večnim. Odevne komade koje sam pripremio vidim kao "začin" i cilj mi je da dopunim ono što svako od nas vidi kao njegov put u beskonačnost - dodaje jedan od najpoznatijih srpskih modnih dizajnera, koji najavljuje da će 25. maja u Palati
umetnosti "Madlena" okupiti istinske ljubitelje mode iz svih sfera života.

I za predstojeću sezonu, Bata je odlučio da ostane dosledan sebi u pogledu odabira isključivo najkvalitetnijih materijala, sa posebnim dezenima prepoznatljivim za njegove komade.

- Moja poruka, koju ću pokušati da pošaljem i te večeri jeste - potrudite se da sve u čemu uživate, radite bez ograničenja, budite svoji, posebni i zadovoljni. Prvi korak ka tome neka bude magija beskonačnosti uz poštovanje pravih vrednosti - poručuje Bata Spasojević i obećava vizuelno modni spektakli za pamćenje.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike