Najzgodnija Brazilka: Izabel Gular istakla savršeno izvajano telo u neobičnoj crvenoj haljini

22.05.2023

16:36

0

Autor: K. B.

Izabel Gular, najvatrenija Brazilka i jedna od najlepših žena na svetu, sinoć je izazvala oduševljenje svojom pojavom na Kanskom festivalu

Najzgodnija Brazilka: Izabel Gular istakla savršeno izvajano telo u neobičnoj crvenoj haljini
Copyright Profimedia

Pojavila se u vrlo neobičnoj i provokativnoj haljini iste boje kao crveni tepih, ona je bila glavna atrakcija večeri. Izabel Gular je prisustvovala projekciji filma "Ubice cvetnog meseca" reditelja Martina Skorsezea, koji okuplja izuzetnu glumačku ekipu sa imenima poput Leonarda Dikaprija, Roberta de Nira i Brendana Frejzera.

Profimedia
 

Njen zanosni izgled, zavodljiv osmeh i samopouzdanje su sve ostavili u senci dok je koračala po crvenom tepihu. Izabel je bila neosporni centar pažnje, privlačeći poglede i divljenje prisutnih. 

Iako zahteva hrabrost nositi haljinu ovakvog stila s obzirom na izreze na vrlo izazovnim mestima, Izabela je to uspela izneti na savršen način. Njen izgled nije delovao vulgarno, već je bio privlačan i neodoljivo seksi.

Haljina je istakla njenu besprekornu figuru, prikazujući svaki mišić na pravi način. Uz to, Izabela je upotpunila stajling upečatljivim nakitom, dok je kosu skupila u visoki rep. Minimalna šminka naglasila je njene prelepe crte lica na prirodan način. Sve zajedno, njen izgled odiše elegancijom i samopouzdanjem, ostavljajući snažan utisak na svakoga ko je gledao.

Profimedia
 

Izabelin savršen izgled je rezultat njenog predanog pristupa zdravom načinu života. Mnogi su zadivljeni njenom figurom i često se pitaju kako uspeva da održava takvu formu na zavidnom nivou. Ona je jednom prilikom otkrila da je tajna njenog besprekornog izgleda pravilna izbalansirana ishrana i redovno naporno vežbanje.

Profimedia
 

- Ja treniram kao da sam profesionalac u tom sportu. Ako imate fokus, motivaciju i posvećenost, možete postići svoje ciljeve. Trudim se da namirnice koje unosim u svoje telo budu: proteini, ugljeni hidrati i povrće. Kada jedem u restoranu, trudim se da to bude što zdravija ishrana - rekla je ona.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike