Ko je bio zgodniji - mladi Robert de Niro ili Al Paćino? Viralna debata koja je eksplodirala na mrežama (ANKETA)

15.05.2023

20:19

1

Autor: K. O.

Glasalo je skoro 300 hiljada ljudi

Ko je bio zgodniji - mladi Robert de Niro ili Al Paćino? Viralna debata koja je eksplodirala na mrežama (ANKETA)
Copyright Profimedia

Dva holivudska zavodnika koja su sada zagazila u ozbiljne godine, bili su pravi srcelomci u mladosti. A sada je jedan korisnik Twittera izazvao ogromnu debatu kada je u subotu upitao svoje pratioce - ko je po njihovom mišljenju zgodniji: mladi Robert De Niro ili mladi Al Paćino?

Pitanje koje je novinarka Ešli Riz postavila svojim pratiocima (njih 60.500), usledilo je nakon što je De Niro (79) u utorak dočekao svoje sedmo dete. U međuvremenu, 83-godišnji Paćino je bio svež u mislima fanova nakon svog retrospektivnog intervjua.

„Na venčanju sam i u velikoj raspravi. Molim vas glasajte. Ko je bio zgodniji“, napisala je ona.

Objavila je tvit, koji je uključivao anketu u kojoj treba da se da glas za jednog od glumaca. Njena objava je brzo postala viralna i zvanično je zatvorena u nedelju uveče sa više od 277.000 glasova.

Baš kao i oni na venčanju, činilo se da su i korisnici društvenih mreža bili u ćorsokaku, ostavljajući konačno glasanje - nerešeno. 

Frensis Ford Kopola, Al Paćino i Robert de Niro/Profimedia
 

„Ovaj odnos 50/50 je neverovatan“, kasnije je prokomentarisala Ris u odgovoru na anketu.

U međuvremenu, fanovi su poveli i sopstvenu kampanju za svog ljubimca objavljivanjem raznih laskavih fotografija svakog glumca u njihovim mlađim godinama, kao i nekoliko klipova De Nira i Paćina iz njihovih uloga u raznim filmovima tokom decenija.

Profimedia
 

Nekoliko ljudi se našalilo da je anketa važnija od zvaničnih izbora. Drugi korisnici su objavili nekoliko video kompilacija i De Nira i Paćina iz njihovih različitih uloga u filmovima.

„Brate, ova anketa je imala bolji odziv od mog kongresnog okruga“, nasmejao se jedan korisnik. „Osvežio sam ovo više puta od rezultata izbora 2020.“, rekao je drugi.

 

 

„Hoće li biti drugog kruga? Zato što se čini da je ovo previše blizu“, našalio se treći glasač.

Tvit je takođe inspirisao korisnike da postave slike oba glumca u najboljim godinama u pokušaju da pridobiju druge na svoju stranu. A pregledan je više od 30 miliona puta.

Profimedia
 

Internet diskusija je usledila skoro nedelju dana nakon što su De Niro i njegova devojka Tifani Čen objavili da je rodila sedmo dete. Prema rečima glumca trudnoća je bila planirana i „nije bio iznenađen” što će ponovo biti tata. Prema De Niru, biti tata je njegova omiljena uloga u stvarnom životu, piše New York Post.

A za koga biste vi glasali?

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike