Pored šarma ima i isklesane trbušnjake: Šta sve Rajan Rejnolds pojede u jednom danu, pa izgleda tako dobro

05.05.2023

21:52

0

Autor: K. O.

Naravno da ne jede brzu hranu

Pored šarma ima i isklesane trbušnjake: Šta sve Rajan Rejnolds pojede u jednom danu, pa izgleda tako dobro
Rajan Rejnolds - Copyright Promo/Kanal E!/Guy Aroch

Volimo mi i Blejk Lajvli. Ali njen suprug Rajan Rejnolds, poznat je po svom specifičnom humoru i šarmu, ali i po zgodnom telu.

Rajan ima isklesane trbušnjake i snažne mišićave ruke i naravno da ovakav izgled nije postigao sedeći kod kuće. Naporno vežba u teretani i pazi na ishranu. A ima i specijalnu dijetu koja mu pomaže u izgradnji mišićne mase.

"Izbegava brzu hranu, ograničava nezdrave masnoće, ima šest manjih obroka u danu, jede svaka dva do tri sata. Posle treninga pojede ugljene hidrate i ne jede posle 20 sati, što je definitivno dijeta koja bi odgovarala i prosečnoj osobi", kaže dijetetičarka Ilyse Schapiro za Men’s Health.

Dakle, njegova ishrana uopšte nije nerealna za obične ljude poput dijeta većine slavnih osoba. i plus je dobro izbalansirana.

P hoto by Evan AgostiniInvisionAP
 

"Budući da jede svaka dva do tri sata, to je odlično za metabolizam. Ima dobru ravnotežu ugljenih hidrata, proteina i zdravih masti. Slažem se da je potrebno doručkovati unutar sat do sat i po nakon buđenja, a onda pojesti više manjih obroka u danu", dodaje dijetetičarka.

A zašto je dobro konzumirati ugljene hidrate posle treninga? Prema Schapiro, to je dobro za oporavak mišića i vraćanje izgubljene energije. Međutim, ono što se njoj ne sviđa su neke namirnice koje slavni glumac konzumira.

"Energetske pločice i šejkove bih zamenila pravom hranom. Možete pojesti krekere s maslacem od orašastih plodova, sveže voće sa sirom, ćureću šunku ili jaja s avokadom", savetovala je, piše Index.hr.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike