Al Paćino: Poklonio sam karijeru Harisonu Fordu

22.04.2023

21:00

0

Slavni glumac otkrio zašto je odbio da igra u "Ratovima zvezda"

Al Paćino: Poklonio sam karijeru Harisonu Fordu
Al Paćino - Copyright Profimedia

Slavnog Al Paćina pamtimo po fantastičnim ulogama, poput onih u filmovima "Kum" , "Lice s ožiljkom", "Vrućina" i mnogim drugim.

Međutim, Al Paćino je mogao svojoj galeriji likova da doda i ulogu Han Sola iz "Ratova zvezda".

Profimedia
 

Ovaj 82-godišnji glumac osvrnuo se na svoju dugu karijeru tokom govora u društvenom centru "The 92nd Street Y" u Njujorku. On je izjavio da su mu nudili mnogo projekata jer je bio "novi klinac u kvartu".

Dali bi mi kraljicu Elizabetu da igram

- Pa, odbio sam "Ratove zvezda. Kad sam tek došao, bio sam novi klinac u kvartu... Znate šta se dogodi kad postanete slavni. Svi su kao: "Daj to Alu". Dali bi mi kraljicu Elizabetu da igram - rekao je ovaj slavni glumac.

On je naveo da je "Ratove zvezda" preskočio jer ih nije razumeo. Zatim se našalio da je Harison Ford postao slavan zbog toga što on nije glumio Hana Sola.

Profimedia
 

- Dali su mi scenario koji se zove "Ratovi zvezda". Ponudili su mi toliko novca. Ne razumem ga. Pročitao sam ga, pa sam rekao da to ne mogu uzeti. Dao sam Harisonu Fordu karijeru - rekao je legendarni glumac.

Harison Ford je pre "Ratova zvezda"  imao nekoliko manjih uloga na filmu i televiziji, poput "Američkih grafita"ali "Ratovi zvezda" su ga pretvorili u kultnu zvezdu.

Anegdote sa snimanja filma

Al Paćino se takođe prisetio brojnih anegdota iz svoje karijere, uključujući i nezgode kada je opekao ruku na pištolju snimajući slavno finale "Lica s ožiljkom".

Promo / Fest
 

- Jednog dana pucamo, borimo se, "Pozdravi mog malog prijatelja", ispalim trideset metaka, budem pogođen, pištolj pada, a ja bih trebao biti ranjen. Išao sam pokupiti pištolj i stavio sam ruku na cev. Ruka mi se zalepila za nju i morao sam ići u bolnicu. Bio sam van snimanja dve nedelje - prisetio se Paćino.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike