Šarliz Teron je modni praznik na crvenom tepihu u Rimu (FOTO)

13.05.2023

15:17

0

Autor: Z. A.

Teško je ne diviti se prizoru

Šarliz Teron je modni praznik na crvenom tepihu u Rimu (FOTO)
Copyright Profimedia

Sinoć je u Rimu počela promo-turneja filma iz hit franšize „Brzi i žestoki“, a njegova glavna zvezda, oskarovka Šarliz Teron tim povodom pružila je nezaboravne modne prizore na crvenom tepihu i ulicama italijanske prijestonice.

I pre nego što je kročila na crveni tepih, 47-godišnja glumica uspela je da napravi pravu pometnju. Prilikom izlaska iz hotela, vojsku foto-reportera počastila je izdanjem u izazovnoj haljini kraljevskoplave boje, koja je do punog izraza došla na fotografijama s terase hotela objavljenim na Instagramu.

Ovu izazovnu haljinu s mnoštvom proreza potpisuje britanska kuća Alexander McQueen, a dizajnom neodoljivo podsjeća na bandage haljine Hervea Legera s kojim je ovaj francuski dizajner stekao svetsku slavu.

Profimedia
 

Ali više od pomenutog stajlinga pažnju je plenila izdanjem za crveni tepih.

Šarliz je godinama na listama najbolje odevenih dama iz sveta Holivuda, što može zahvaliti brojnim nezaboravnim izdanjima na crvenom tepihu.
Profimedia
 

Kao na ulicama Rima, na premijeri filma odlučila je da igra na kartu seksepila, što joj je i te kako pošlo za rukom - s crnom kombinacijom vrućih pantalonica i mrežastog ogrtača u funkciji haljine.

Njeno izdanje za crveni tepih u celosti potpisuje francuski „Dior“, za koji je godinama zaštitno lice, a celokupno izdanje učinila je posebno šik dodatkom crne beretke.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike