Ovako Rajan Renolds priča o roditeljstvu: Svi mu se smeju, ali njega baš briga!

23.02.2023

06:45

0

Dugo je verovao da će biti samo „zabavni ujka", a ne tata kom se mnogi dive

Ovako Rajan Renolds priča o roditeljstvu: Svi mu se smeju, ali njega baš briga!
Rajan Renolds - Copyright Profimedia

Priča o četvrtom porođaju Blejk Lajvli, supruge Rajana Renoldsa, sve je više, a tako i citata glumca o roditeljstvu, koji već izvesno vreme mnogima najpre izmame osmeh na lice. Rajan je poznat i kao veliki komičar, pa njegove misli nikako nisu mogle da prođu „bez cirkusa" - čak i na ovu temu.

Par, inače, već ima ćerke Džejms, Inez i Beti, a vest o četvrtoj prinovi još nisu potvrdili. Veruje se da se Blejk porodila zbog objave s Instagrama na kojoj njenog trudničkog stomaka gotovo da i nema, od 12. februara.

Zabavni ujka

Kada je poznati par prvi put javno predstavio, tada, dve ćerke, poznati tata slavio je što je dobio zvezdu na Bulevaru slavnih. Supruzi je bio poručio:

- S tobom je sve lepše i bolje. S tobom sam dobio decu kakvu nisam mogao ni da sanjam da ću imati. Učinila si me ocem iz snova, kada sam verovao da ću u životu biti samo zabavni ujka.

„Zaleđeno kraljevstvo"

Renolds, iako uglavnom detalje svoje svakodnevice čuva strogo podalje od znatiželjnih pogleda, ne krije koliko obožava da provodi vreme sa svojim naslednicama. Čak mu i gledanje istih filmova uopšte ne pada teško, međutim, nije propustio da se ne našali akonto toga jednom prilikom.

- Toliko sam puta odgledao „Zaleđeno kraljevstvo" sa mojim ćerkama... Ne znam da li ste znali da kada to pustite „u rikverc", u stvari je rimejk „Isterivača đavola" - kazao je, pa mnoge nasmejao do suza.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

 

Međutim, pojedini roditelji ubrzo su se ložili s njim, jer je i njima istog mjuzikla bilo i previše.   

„Umro bih za nju!"

Gostujući u drugoj emisiji, prenosili su strani mediji, glumac se jednom divio kako ženi, tako i bebici koju je s njom dobio, ali na ovakav način:

- „Umro bih za tebe. Nikad i nikoga više od tebe neću voleti", to sam umeo da joj pričam (Blejk). Ali, čim se moj i bebin pogled spojio, istog trenutka sam znao da, ako ikad dođe do kakvog napada, iskoristio bih telo svoje žene da zaštitim to dete!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

 

„Iščašeni" humor nastavio se i na Tviteru pre, sada već, sedam godina.

- Postati, a onda i biti otac je najbolja stvar ikad. Ako isključimo sve one godine pre deteta, normalno.

Šala šalu stiže

Kada je njegova ćerka Džejms progovorila, Rajan je najpre nju samu zezao. Zatim, javno se time i „pohvalio":

- Ona je super, baš. Priča... Mislim, trenutno, to je samo skup nekakvih zvukova, ništa što čak i samo liči na engleski. Rugam joj se redovno - zasmejao je sve opet on.

„Vrti me oko malog prsta samo tako!"

Renolds, po svemu sudeći, nije strog roditelj i to se i ne trudi da sakrije.

- Ja to dete obožavam, znači... Strašno. Vrti me oko malog prta toliko da je prosto... Glupo! Kad čujem njeno: „Dada!" („tata") prošao bih kroz betonski zid, samo da budem kraj nje - istakao je, s čim su se i brojni drugi očevi složili.

Poznata mama nije razočarala!

Inače, ne šali se samo Rajan govoreći o roditeljstvu. Ništa manje oštra u tome nije ni njegova poznata supruga. Jednom prilikom, na pitanje kako je to imati bebu, kazala je u svom poznatom stilu:

- Znate, to vam je prosto život u konstantnoj neizvesnosti. Ne znate kada će vas uka*iti, kada će vam se dete nasmejati, kada će biti histerije... Cenim da tako izgleda život s narkomanom. Ali, beba je i to vaša. Ne možete da zamislite da je nemate, a one rastu tako brzo.

- Da mogu, ja bih i sa 80 godina imala jednu - zaključila je Blejk Lajvli, prenosili su tamošnji mediji.

Blejk Lajvli, AP/Evan Agostini
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike