Venčanica kojom je odala počast Dajani izrađivana dva i po meseca: Od bajkovitog prizora sa venčanja Amelije Spenser svima zastao dah

27.03.2023

17:02

0

Autor: K. O.

Njena haljina ukrašena je Swarovski kristalima i cvetnim uzorcima

Venčanica kojom je odala počast Dajani izrađivana dva i po meseca: Od bajkovitog prizora sa venčanja Amelije Spenser svima zastao dah
Copyright Profimedia

Prošle nedelje dogodilo se još jedno venčanje iz visokog društva. Naime, ledi Amelija Spenser, bratanica pokojne princeze Dajane, izgovorila je sudbonosno "da" svom dugogodišnjem izabraniku Gregu Maletu.

Ovaj svečani čin odigrao se u Južnoj Africi, a mlada je blistala u spektakularnoj "Versačeovoj" venčanici dugoj dva i po metra.

A da je buntovne prirode poput njene pokojne tetke, kojoj je i ovom prilikom odala počast, svedoči jedan detalj kojim je prekršila tradiciju. Naime, Amelija nije ponela tijaru, iako je takvo pravilo uz njenu titulu.

U neverovatnom okruženju sa afričkim planinama kao pozadinom i u beloj čipkanoj venčanici, Amelija je sve ostavila bez daha.

 

 

Njena haljina ukrašena je Swarovski kristalima i cvetnim uzorcima, a za njenu izradu bilo je potrebno više od dva i po meseca!

Svoj svadbeni izgled, ona je zaokružila Džimi Ču cipelama na visoku petu i velom od tila prožetim istovetnim cvetnim detaljima.

- Ovo je, najiskrenije, najlepša haljina koju sam ikad videla - izjavila je mlada, pa se prisetila tragično preminule tetke ledi Di, u čiju je čast nosila venčanicu - Mislim da bi bila jako ponosna da me videla na dan mog venčanja. Znam i da su u "Versačeu" obožavali Dajanu, tako da je ovom venčanicom obnovljena posebna veza.

 

 

Inače, ova dama je ćerka Erla Spensera, Dajaninog mlađeg brata i bivše manekenke Viktorije Lokvud. Amelija se udala za instruktora fitnesa Grega Maleta koji ju je zaprosio upravo u Južnoj Africi pre tri godine.

Njihovom velikom danu prisustvovali su članovi porodice, uključujući njenu sestru bliznakinju ledi Elizu, stariju sestru ledi Kiti i mlađeg brata Semjuela. A na ceremoniji nisu bili ni Vilijem ni Hari.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike