Hulahopke Viktorije Bekam svaku prolećnu kombinaciju dižu na viši nivo, a hit joj je i torba na froncle (FOTO)

26.03.2023

16:09

0

Autor: Z. A.

Uvek tip-top britanska pevačica i kreatorka diktira trendove

Hulahopke Viktorije Bekam svaku prolećnu kombinaciju dižu na viši nivo, a hit joj je i torba na froncle (FOTO)
Viktorija Bekam - Copyright Profimedia

Proleće je tu i žene iz ormana vade letnje haljine koje vole da nose čim grane sunce. A sa njima nabolje idu najlonke, tanje grilonke i fantastične mrežaste čarape koje i običnu suknju mogu da pretvore u stajliš komad, a to zna i Viktorija Bekam.


U zimskim mesecima mrežaste hulahopke verovatno nisu baš idealna opcija, ali s dolaskom toplijih dana postaju dodatak koji kombinacije podiže na nov nivo.

Osim toga, sve je više prizora s gradskih ulica, pa i crvenih tepiha, koji potvrđuju da su mrežaste hulahopke ponovno u trendu.
Prema rečima modnih znalaca, mrežaste hulahopke savršene su za sve prilike. Možete ih nositi u svečanim prilikama ili njima začiniti poslovne kombinacije.

Na spisku ljubiteljki tih hulahopki je i Viktorija Bekam, koja je trgovinu svog modnog brenda u Londonu posetila u kombinaciji u kojoj su se istakle upravo one.

Profimedia
 

Dizajnerka je bele mrežaste hulahopke nosila u kombinaciji s pastelno ružičastom midi-haljinom koja je deo kolekcije njenog vlastitog brenda. Haljinu od lagane, fluidne tkanine krase lepršavi kratki rukavi s prorezima i nabrani detalji u struku a košta 990 evra.

Profimedia
 

Izdanje je upotpunila sunčanim naočarima i krem torbom s resama, koja je takođe deo njene vlastite kolekcije za proleće/leto 2023. Nosila je bele sandale s visokom potpeticom i tankim kaišem oko gležnjeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike