Karmen Gimeno dokaz je da žene i posle 50. mogu biti i stajliš i mlade: Ona skromnim sredstvima stvara stilska savšenstva (FOTO)

21.03.2023

18:05

1

Autor: Z. A.

Ova Špankinja ima neverovatan osećaj za modu

Karmen Gimeno dokaz je da žene i posle 50. mogu biti i stajliš i mlade: Ona skromnim sredstvima stvara stilska savšenstva (FOTO)
Karmen Gimeno - Copyright Instagram: carmen_gimeno

Karmen Gimeno je Instagram senzacija iz Španije, dama poznata po sjajnim modnim rešenjima i genijalnoj modnoj kombinatorici.

Ova kreativna Špankinja ima gotovo 60 godina i ume uz pomoć skromnih sredstava da složi inspirativne i originalne stajlinge.

A ne bi to bilo neobično da ona u svoje stilske priče ne ubacuje komade koje bi većina okarakterisala kao mladalačke i zabranila ih ljudima čim pređu 40.

Kada je reč o dobro osmišljenim modnim kombinacijama, tu zasigurno važi pravilo kako treba uvek imati nekoliko dobrih tzv. bejzik komada poput male crne haljine, savršenih farmerki, kvalitetnog džempera, tzv. kancelarijskih pantalona u nekoj neutralnoj boji ili bele košulje, s kojima se možete uspešno izvući u svakoj situaciji.

 

 

Ona je dokaz da žene i posle 50 mogu da se obuku tako da imaju stila i u komadima za mlade
Poznata Instagram dama koja inspiriše žene u zrelim godinama demantovala je sve pedesetogodišnjakinje da su New Balance patike i bomber jakne rezervisane samo za mlade.

Karmen Gimeno iz dana u dan ima sve više pratilaca na društvenim mrežama, a to je nimalo čudno s obzirom na to da svojim modnim kombinacijama dokazuje da je svoj stil izbrusila do savršenstva.

Karmen skoro uvek kombinuje brendove koji su pristupačni, bezvremeni I idealni za sve godine.

Poslednja njena objava pokazuje kako se nosi midi-suknja u aktuelnoj boji uz belu košulju, jedan od onih komada koji definitivno neće nikad izaći iz mode, a pristaju svima bez obzira na godine ili stil, a ide uz teksas, kožu, lan...

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike