Ovo su bili momci Dženifer Aniston, koje ste takođe gledali u "Prijateljima": Jedan joj je glumio dečka, a tek su raskinuli veridbu!

13.02.2023

06:45

0

Slatka Džen je slomila srca brojnim kolegama sa seta

Ovo su bili momci Dženifer Aniston, koje ste takođe gledali u "Prijateljima": Jedan joj je glumio dečka, a tek su raskinuli veridbu!
Dženifer Aniston - Copyright Profimedia

Serija "Prijatelji" emitovala se čitavu deceniju, a iz sezone u sezonu videli smo razne parove i kombinacije istih. Ali, šta se dešavalo iza scene?

Dženifer Aniston je uvek privlačila pažnju svojom pojavom, ali i privatnim životom. Kao što je poznato, njen tadašnji suprug Bred Pit imao je gostujuću ulogu u "Prijateljima", ali nije jedini kolega sa kojim je imala "ljubavnu istoriju".

Met LeBlank

Glasine da se među njima nešto desilo pokrenuo je Metov otac Pol, koji je tvrdio da mu je sin rekao da se ljubio sa Dženifer u tajnosti.

- Imao je čak i vezu sa jednom devojkom, sa Džen. Pričao mi je o tome, ljubakali su se u garderoberu - ispričao je Pol.

Međutim, predstavnici za medije kako Dženifer, tako i Meta, demantovali su ove navode.

U seriji su Džoi i Rejčel kratko bili zajedno, ali se to fanovima nije preterano dopalo.

Profimedia
Dženifer Aniston, Met LeBlank

Tejt Donovan

Glumac je igrao lik Džošue, koji dolazi kod Rejčel kao klijent - ona mu je bila lični stilista. 

U stvarnom životu, Tejt i Dženifer su čak bili vereni! Međutim, neposredno pre nego što će se on pojaviti u seriji, njih dvoje su raskinuli.

- Nismo bili više zajedno, a producenti su me pitali da li bih odradio šest epizoda serije. Pomislio sam da možda ne bi bilo loše da kroz posao zaboravim na raskid - izjavio je Tejt svojevremeno, pa dodao:

- Bilo je odvratno. Baš teško. Sećam se da sam se vraćao u svoju garderobu i plakao. 

Profimedia
Dženifer Aniston i Tejt Donovan

Metju Peri

Legendarni Čendler bio je zaljubljen u Dženifer i pre nego što su zaigrali u kultnoj seriji. 

O tome je on pisao u svojoj biografiji, koju je objavio krajem prošle godine. Bio je opčinjen njom, a kada je dobio ulogu u "Prijateljima", odmah ju je pozvao.

Međutim, tu je shvatio da je pogrešio i da je osetio da se ona ograđuje čak preko telefona, sve dok mu nije rekla da želi da samo budu prijatelji.

Profimedia
Dženifer Aniston i Metju Peri

Dejvid Švimer

Ljubav Rosa i Rejčel bila je nešto za šta su mnogi navijali. Međutim, sve donedavno, tačnije dok nije snimljena specijalna emisija "Prijatelji - Ponovo zajedno", šira javnost nije znala da su se Dženifer i Dejvid ekstremno dopadali jedno drugom na samom početku.

No, u tim trenucima je uvek jedno od njih bilo u vezi, a granicu nisu prešli. 

Dženifer Aniston, Dejvid Švimer, Foto: Profimedia
Dejvid Švimer i Dženifer Aniston

Džen je priznala da je jednom prilikom rekla Dejvidu da bi bilo baš bezveze da njihov prvi poljubac bude na nacionalnoj televiziji, dok su u ulogama. To se upravo i desilo.

Posle snimanja ove specijalne emisije, počele su ponovo glasine da su se među njima rodile varnice, ali su se Dejvidovi predstavnici za medije oglasili i demantovali te navode.

Pol Rad

Možda smo njega samo gledali kao dečka, a potom i muža Fibi Bufe, ali kako se navodilo, Džen je bila ta koja je bila sa njim.

On je, naime, glumio njenog najboljeg gej druga u jednom filmu, baš pre nego što će ona upoznati Breda Pita, davne 1998. godine.

Profimedia
Pol Rad i Dženifer Aniston

Kada su, 14 godina kasnije, igrali par u jednom filmu, na pitanje da li im je bilo čudno da se poljube, oboje su rekli da im to nije problem jer su se "ljubili godinama unazad".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike