Linija veša Kim Kardašijan namenjena trudnicama još nije u prodaji, a već izaziva oprečna mišljenja

26.09.2020

18:25

0

Dok je jedni hvale, drugi su skeptični

Linija veša Kim Kardašijan namenjena trudnicama još nije u prodaji, a već izaziva oprečna mišljenja
Copyright Profimedia

Kada je rijaliti zvezda Kim Kardašijan objavila na Instagramu da će uskoro izbaciti liniju veša za trudnice, mreža je eksplodirala od komentara. Dok su je jedni hvalili i “udarali” lajkove, drugi su izražavali svoje negodovanje ovim povodom. Po njenim rečima, u pitanju su proizvodi koji trudnicama nude udobnost i podršku za promene koje se na telu dešavaju tokom i posle trudnoće. Veš dolazi u širokom rasponu veličina i devet različitih nijansi.

Odmah su se neki zapitali da li je takva odeća bezbedna za trudnice, dok je druge zanimalo zašto je budućim mamama uopšte potreban takav odevni predmet. Jedna od onih koja nije bila impresionirana tom idejom je glumica Džamila Džamil. Iako se nije direktno osvrnula na SKIMS liniju, iznela je svoja razmišljanja o odeći za trudnice uopšte.

Profimedia

Stava je da trudnice treba da uživaju u blagoslovenom stanju bez opterećivanja time koliko se njihov izgled promenio, te da ne treba da se stide svog tela jer se u njemu dešava čudo.
Kim se ubrzo ponovo oglasila objašnjavajući da cilj njene kolekcija nije da telo učini zgodnijim, već da mu pruži podršku.

– Ako niste bili trudni, ne znate kako je nositi svu tu težinu – napisala je Kim na Tviteru.

Ona je istakla da odeća za trudnice može da pomogne u prevazilaženju nelagodne težine u stomaku, koja utiče i na donji deo leđa. Sa druge strane, kompresivni delovi veša ublažavaju bolove izazvane otokom. Kim je dodala da joj je baš takav proizvod bio potreban u trudnoći i da je ponosna na svoju SKIMS liniju.

Profimedia

Na strani popularne starlete odmah se našla njena prijateljica Kris Tajgen koja je trudna i čeka svoje treće dete.

– Samo želim da nosim donji veš koji je lep, u kome se dobro osećam, koji je mekan, udoban, lepo se proteže preko stomaka – napisala je manekenka pored slike u kojoj i sama nosi spomenutu kolekciju.

View this post on Instagram

I love our baby @jakearnold

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Sep 6, 2020 at 12:42am PDT

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike