Helen Miren ružičastim ogrtačem donela dramu na crveni tepih: Modernom bojom briše godine i kaže kad će da ošiša svoju dugu sedu kosu (FOTO)

09.03.2023

16:44

0

Autor: Z. A.

Ova nijansa definitivno podmlađuje, a glumica zna tajnu večno mladog duha

Helen Miren ružičastim ogrtačem donela dramu na crveni tepih: Modernom bojom briše godine i kaže kad će da ošiša svoju dugu sedu kosu (FOTO)
Copyright Profimedia

Stajling i energija 77-godišnje glumice Helen Miren, za koju se može reći da je nikad aktivnija, opet ostavljaju bez reči i daha.

Osim što se na premijerama pojavljuje nasmejana, Helen deli i stilske lekcije i ruši stereotipe koji važe za žene čak i posle pedesete, uključujući i dugu sedu kosu.

Nakon Rima, ekipa filma „Shazam! Fury of the Gods“ predvođena Helen Miren stigla je do Londona gde je održana još jedna svečana premijera.

U ovom superherojskom filmu iz radionice DC-ja, 77- godišnja Helen Miren igra glavnu negativku Hesperu, a na njegovoj londonskoj premijeri pažnju je obezbedila dramatičnim izdanjem.

Profimedia
Helen Miren

I dok je njena filmska kolegica Lusi Liju crvenim tepihom prošetala u jarkožutoj haljini, njenim stajlingom dominirala je vibrantna nijansa ružičaste u formi velikog ogrtača s mašnom.

Profimedia
Lusi Lu, Helen Miren i Rejčel Zegler

Ispod njega nazirala se uska, crna kombinacija začinjena čizmama s potpeticom ukrašenom cirkonima, a dozu dramatičnosti dodatno je istakla dodacima poput prozirnih rukavica i bleštavog nakita.

Profimedia
Helen Miren

Početkom meseca na premijeri istog film u Rimu Helen je godine brisala cvećem.

Profimedia
Helen Miren

Osim što godinama ponosno ističe sede, Helen Miren poslednjih meseci u potpunosti je odbacila ideju bi žene starije dobi trebalo da imaju kratku kosu

Ova 77- godišnjakinja nedavno je otkrila da je počela da pušta kosu tokom karantina i pandemije te da od tada ne pomišlja da je ošiša.

Osvrnuvši se na stereotip da starije žene ne bi trebalo da imaju dugu kosu, svoju je nazvala "radikalnom".

Profimedia
Helen Miren

- Tokom pandemdije počela sam da puštam kosu, a dugu nisam imala od svojih dvadesetih. I nekako je rasla i nisam htela da se zamaram time da je odrežem - priznala je britanska glumačka diva i dodala da svoju dugu kosu smatra da je prilično cool.

- Na neki način uživam u njoj, prilično je radikalna - kazala je u svom intervjuu.
Oskarom nagrađena glumica ovih dana marljivo promoviše superherojski film ‘Shazam! Fury of the Gods’, a na promo turneji neretko nosi raspuštenu kosu, kao na crvenom tepihu 73. Berlinalea.

Profimedia
Helen Miren

I ranije je Helen zadala udarac nametnutim standardima lepote za žene starije dobi.  
Godine 2019. za magazin Graziu izjavila je kako je njezina generacija ‘predugo’ podvrgnuta ejdžizmu i priznala da ne podnosi izraz "anti age".

Profimedia
Helen Miren

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike