Ne stišava se huk oduševljenja holivudskim divama koje slave svoje bore i sedu kosu na crvenom tepihu (FOTO)

31.05.2022

15:05

0

Autor: Z. A.

Ove dame su potvrdile da godine nemaju veze sa modom i lepotom

Ne stišava se huk oduševljenja holivudskim divama koje slave svoje bore i sedu kosu na crvenom tepihu (FOTO)
Tan2022-5-27_183142493_1 - Copyright Tanjug

Ukoliko želite da izgledate mladoliko i u poznim godinama: treba da ofarbate sedu kosu, da zategnete bore neinvazivnim estetskim korekcijama i da nikako ne nose tešku tamnu šminku, ona dodaje godine. Ali da li je to sve baš tako?

Naravno da nije, a to su pre nekoliko dana na crvenom tepihu u Kanu pokazale Endi Mekdauel i Helen Miren.

Iako su ova pravila prilično standardna u holivudskoj fabrici snova, ne pridržavaju ih se baš sve glumice. Pokazale su to Helen Miren i Endi Mekdauel oduševivši sve prisutne na crvenom tepihu u Kanu svojim izgledom, ali i stavom.

Uoči premijere filma "Mother and Son" ispred dvorane Palais des Festivals holivudske dive pozirale su nasmejane i dobro raspoložene ispred novinara. Zagrlile su se ispred okupljenih, pa čak su i nakratko zaplesale.

Tanjug
 

Američka glumica Endi Mekdauel drugu godinu zaredom prošetala je najvažnijim filmskim tepihom u Francuskoj sa sedom kosom. U pandemiji je prestala da farba svoje kestenjaste uvojke i odlučila je zadržati prirodni izgled, za koji tvrdi da je čini opakom.

Tanjug
 

Za ovu priliku odabrala je prugastu večernju haljinu bez rukava i istaknutog dekoltea modne kuće Christian Dior koja je istakla njene ženstvene adute.

 

Tanjug
 
Tanjug
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ET Canada (@etcanada)

Komplimenti su pljuštali sa svih strana i za izdanje dame Helen Miren koja je ponosno koračala crvenim tepihom u elegantnoj srebrnoj kreaciji italijanskog dvojca Dolce & Gabbana, a nije se trudila ni da sakrije svoje godine i bore, čak ih je naglasila tamnijom šminkom.

Tanjug
 
Tanjug
 

Izjavila je da bi žene trebalo da nose ono što im daje samopouzdanje.

Osim fantastične metalik haljine ukrašenu šljokicama, crnih salonki i par Šopard minđuša sa dijamantima i njena glam šminka i frizura ukrali su svu pažnju.
Helen je transformisala svoj prepoznatljivi kratki bob u stil do struka postignut dugim platinastim ekstenzijama, koje su bile stilizovane u elegantan polurep. Glumica je unela dodatnu dramu sa svojom smelom šminkom za oči - zadimljenim mačjim očima, u kombinaciji sa ružičastim usnama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike