TikTok trik za kojim je svet poludeo: Za savršene kovrdže potrebna vam je samo cediljka za testeninu! (VIDEO)

09.02.2023

10:42

0

Autor: Z.A.S.

Nismo baš sigurni kako funkcioniše, ali devojke se kunu u ovaj trik

TikTok trik za kojim je svet poludeo: Za savršene kovrdže potrebna vam je samo cediljka za testeninu! (VIDEO)
Devojka sa loknama - Copyright Freepik

Svi znamo da je TikTok prava riznica najrazličitijih trikova. Od onih kuhinjskih, preko onih koji se tiču uređenja enterijera, čišćenja doma, pa sve do bjuti trikova koji su nam, moramo priznati, mnogo puta pomogli.

Ovoga puta smo naleteli na nešto u šta nam je prilično teško da poverujemo, ali se influenserka Liz Foks Rozberi "kune" u stilizovanje kose uz pomoć jednog kuhinjskog pomogala.

Naime, ovaj trik je zavladao bjuti kanalima, a sve što vam je za njega pored fena potrebno, jeste cediljka za testeninu. Dobro ste pročitali i nismo pogrešili - cediljka za testeninu će vam napraviti najsavršenije kovrdže, ikada!

Trend pravljenja kovrdži, uz pomoć ovog pomagala, pokrenula je upravo Liz i to tako što je objavila video u čijem opisu piše: "Više ne znam razliku između genijalnosti i ludila". Liz u videu pokazuje kako uz pomoć cediljke i fena pravi savršene kovrdže.

"Upravo sam saznala da moja cediljka za testeninu pravi bolje kovrdže od difuzora" piše u samom videu koji je pregledan preko 22 miliona puta.

Rozberi je savetovala devojkama koje imaju talasastu ili kovrdžavu kosu da prilikom sušenja fenom kosu stave u cediljku kako bi se vlasi savršeno raspršile. Nakon što su njenu tehniku počele da isprobavaju brojne devojke na TikToku, zaključivši da zaista funkcioniše, Rozberi je objavila potpuni vodič o tome kako je tekao proces, dajući gledaocima detaljnjiji uvid.

@foxcraftcustom Replying to @maggieod915 #stitch with @foxcraftcustom here’s how to diffuse your hair with a strainer (Turned out even better this time!) #wavyhairtips #hairhacks #plopping #hairproblems #foxcraftcustom #wavyhairtutorial ♬ original sound - Liz Fox Roseberry

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike