"Niko se ne bori sam": Frizer dirljivim gestom podržao devojku obolelu od karcinoma i rasplakao korisnike društvenih mreža (VIDEO)

20.01.2023

15:03

0

Autor: Z.A.S.

Devojka je kod njega došla kako bi u potpunosti ošišala kosu, s obzirom na to da vodi životnu bitku

"Niko se ne bori sam": Frizer dirljivim gestom podržao devojku obolelu od karcinoma i rasplakao korisnike društvenih mreža (VIDEO)
Muškarac brije glavu - Copyright Freepik

Društvena mreža Twitter često je mesto na kojem možete pročitati najzlobnije komentare, ali isto tako je i mesto gde su ljudi u stanju da pokažu svu empatiju ovog sveta.

Ovih dana, upravo na Twitteru se širi video koji prikazuje devojku obolelu od karcinoma koja je došla kod frizera da bi svoju kosu u potpunosti ošišala.

Zbog gubitka kose, devojka je počela da plače, dok je frizer pokušao da je uteši, a nakon što je ona ostala bez kose, on je odlučio da uradi neverovatnu stvar.

Ovaj divni frizer ju je zagrlio, a zatim je mašinicom krenuo da šiša svoju kosu, dok ga je devojka gledala u potpunom šoku.

Jednom rukom ju je grlio, dok je drugom u potpunosti obrijao svoju glavu, a sve u znak solidarnosti. Devojka je raspamećena onim što je doživela, odmah uzvratila zagrljaj.

- Niko se ne bori sam - piše u opisu videa koji je pregledan 1,2 miliona puta.

Očekivano, video je mnoge dirnuo, a mnoge i rasplakao, a komentari se samo nižu i većina njih konstatuje da često najjednostavniji gestovi imaju najveći uticaj.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike