Dok se porađala, muž je uživao u aferi sa Džulijom Roberts: Diva ponovo na meti kritika zbog operacija iznenadila na Diorovoj reviji

24.01.2023

18:55

0

Retko se pojavljuje u javnosti, a nije mogla da propusti reviju modne kuće čiji je ambasador bila

Dok se porađala, muž je uživao u aferi sa Džulijom Roberts: Diva ponovo na meti kritika zbog operacija iznenadila na Diorovoj reviji
Copyright Profimedia

Slavna lepotica Izabel Ađani (67) već godinama unazad je na meti kritika zbog svog izgleda za koji mnogi tvrde da je loša reklama za plastične hirurge.

Naime, jedna od najlepših glumica, nije želela da ostari, pa je na sve načine pokušavala da zaustavi vreme i zaledi svoju lepotu. "LA Tajms" ju je još 1996. proglasio najlepšom glumicom u istoriji, a višestruko nagrađivana diva svojim poslednjim pojavljivanjima u javnosti izaziva brojne komentare. 

Ona se juče pojavila na Nedelji mode u Parizu, na reviji modne kuće Dior, čiji je ambasador bila. Glumica je došla obučena u crno od glave do pete.

Uprkos tome što je godinama unazad bije glas da je svoje lice izobličila plastičnim operacijama njena pojava juče izazvala je divljenje. 

Profimedia
 

I dok je u karijeri imala zapažene uloge i osvajala brojne filmske nagrade, ova diva nije imala sreće u ljubavi. Mnogi baš u tome vide razlog njene preterane želje da zadrži mladost. Iako ona tvrdi da samo povremeno koristi hijaluronsku kiselinu.

Ne voli da priča o godinama i svako pitanje na tu temu smatra mizoginijom. Nikada nije priznala da je imala estetsku operaciju, ipak se priča da je potrošila čitavo bogatstvo na operaciju grudi, nosa, jagodica i usana. Ona je još 2009. godine rekla da je koristila samo „tri botoks uboda da zagladi svoje čelo. Dosta! Inače ćete izgledati smrznuto.

Izabela je imala samo jedan zvaničan brak, ali ukupno osam ozbiljnih i velikih ljubavi. Zabavljala se sa snimateljem Brunom Nujtenom i sa njim dobila sina Barbabea Nujtena koji je glumac po profesiji. Bila je u vezi sa glumcem Vorenom Bitijem i verena za Žana Mišela Žara.

Profimedia
 

Ona je šest godina bila u vezi sa trostrukim oskarovcem Danijelom Dej Luisom, sa kojim ima i sina Gabrijela Kejna Dej-Luisa, a koji ju je ostavio trudnu, i to bez reči. I to dok se ona porađala, on je uživao u aferi sa Džulijom Roberts.

"On je ljubav mog života. Završilo se jer je bilo nemoguće, nepojmljivo snažno. Naša ljubav je bila kao neizlečiva bolest. Jedan pogled na njega i znate da je to čovek spreman da izazove bol u vama. Nije mogao da odvoji role koje je igrao od stvarnog života. Često se ponašao kao da nije deo ove planete, prepuštajući se junaku koji je igrao. Imali smo strast u najčistijoj formi, a tako nešto uvek je osuđeno na propast. Bili smo ljubav o kakvoj se piše u klasičnim romanima. Uništilo nas je to što sam dozvolila da on bude centar mog života", ispričala je Izabel mnogo godina nakon razlaza.

Profimedia
 

A ova diva upoznala je i sjaj i bedu grada svetlosti. Izabel je odrasla u sirotinjskoj četvrti Pariza. Filmski agent primetio ju je kada je imala 14 godina, dobila je tada prvu ulogu, a sa 19 godina postala najmlađa glumica nominovana za Oskara, za ulogu u filmu "Životna priča Adel H".

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike