Za tri života ne biste prepoznali ko je ova pevačica! Promenila lični opis, prirodnu lepotu zamenila botoksom i plastičnim operacijama

23.01.2023

23:31

2

U poslednje vreme koristi se Fotošopom i filterima

Za tri života ne biste prepoznali ko je ova pevačica! Promenila lični opis, prirodnu lepotu zamenila botoksom i plastičnim operacijama
Elma Sinanović pre 27 godina - Copyright Printscreen YouTube/Elma Sinanovic

Bavljenje javnim poslom iziskuje brojne promene, odricanja, prilagođavanja, a u svetu estrade to znači i velike transformacije - najčešće one koje se tiču izgleda.

Pevačica Elma Sinanović je u poslednje vreme neretko na meti hejtera da je preterala sa botoksom, te da liči na plastičnu lutku, a mnogi i ne znaju kakva je lepotica bila na početku karijere. 

Malo ko se seća da je Elma 1996. godine imala kratku kosu i da je bila brineta. Po svemu sudeći, ova muška frizura joj se nije dopala, te se danas farba u plavo, a kosu je pustila, pa do pola leđa. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama je pravi dokaz da je prirodnu lepotu pevačica zamenila filterima i plastičnim operacijama.

Tada su u trendu bile tanke obrve, koje je nosila i Elma, dok danas one imaju nešto drugačiji oblik. Ali to nije sve, pre više od dve decenije Sinanovićeva je imala tanke usne, koje je danas zamenila nešto punijim, što će reći da su opet presudili fileri. 

Inače, jednom prilikom je pevačica na pitanje da li joj smetaju prozivke na račun toga što preteruje sa Fotošopom i operacijama rekla: 

-  Ja učim da radim taj Fotošop. Meni niko neće da radi slike. Ako sam stvarno preterala, ja se izvinjavam mojoj publici. Svi se danas fotošopiraju.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike