Bizaran snimak s revije kruži mrežama: Ona je sedela između Kajli s odrubljenom glavom lava i Dodže sa kristalima! (VIDEO)

24.01.2023

12:40

0

Njihovi stajlinzi izazvali su buru na javnoj sceni, a mnogi smatraju da su preterale u želji da budu drugačije

Bizaran snimak s revije kruži mrežama: Ona je sedela između Kajli s odrubljenom glavom lava i Dodže sa kristalima! (VIDEO)
Dodža Ket - Copyright Profimedia

Brojne poznate zvezde pojavile su se na Nedelji visoke mode u Parizu na reviji luksuznog modnog brenda Skipareli.

Kajli Džener (25) pažnju je plenila crnom haljinom s detaljom koji je šokirao svet - glavom lava, ali nije bila jedina koja je šokirala brojne fanove mode svojom odevnom kombinacijom.

Reperka Dodža Ket (27) takođe je iznenadila svojim ekstravagantnim izgledom, a video sa revije je postao hit na društvenim mrežama, a kometari su se samo nizali.

- Zamisli da na modnoj reviji sediš između Kajli Džener i Dodže Ket - pisalo je u opisu videa na TikToku.

@leoniehanne POV: You’re sitting in between Kylie and Doja Cat at Schiaparelli 🫠 #kyliejenner #dojacat #schiaparelli ♬ original sound - Leonie Hanne

Dodžini fanovi kažu da je ona izgledala kao biće s druge planete, naizgled bez kose, prekrivena crvenim bojom od glave do pete i u haljini s čizmama u istoj boji. Rijaliti zvezda i reperka svojim izgledom mnoge su podsetili na popularni film.

- Ovo izgleda kao 'Hunger Games' - poručili su fanovi.

Dodža Ket je na sebi ovom prilikom imala 30.000 Svarovski dijamanata, a njeno oblačenje u ovu kombinaciju trajalo je preko četiri sata.

Profimedia
Dodža Ket

Kristali su se morali ručno nanositi na njeno telo i haljinu. Brend Skipareli na svom Instagram nalogu otkrio je da je Dodžin komplet takođe sadržao crveni korset, ručno pletenu suknju s lakiranim drvenim perlama te crvene duboke čizme.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike