Georgina Rodrigez već prekršila pravilo u Saudijskoj Arabiji, pa umesto duge tunike za večeru obukla minić i vrtoglave štikle (FOTO)

19.01.2023

10:41

0

Autor: Z. A.

Kodeksi traže odricanje, a manekenka voli da provocira

Georgina Rodrigez već prekršila pravilo u Saudijskoj Arabiji, pa umesto duge tunike za večeru obukla minić i vrtoglave štikle (FOTO)
Georgina Rodrigez - Copyright Profimedia

Teško je ponašati se u skladu s pravilima na koja niste navikli. Pa nije lako ni Georgiini Rodrigez, ženi Kristijana Ronalda, koji je potpisao za fudbalski klub Al Nasr iz Saudijske Arabije i poveo porodicu na Bliski istok. 


Budući da tamo za žene vladaju malo drugačiji zakoni, i atraktivna manekenka morala bi da im se povinuje, naročito kada je reč o pravilima oblačenja. Ali kako smo predvideli, to joj teško pada.
Profimedia
 

Naime, Georgina je objavila na Instagramu nekoliko fotografija iz jednog restorana u Saudijskoj Arabiji, gde je uživala na večeri sa svojim partnerom Kristijanom Ronaldom. Ako je suditi prema objavljenim fotografijama, u restoranu su Georgina i Ronaldo bili sami.

Manekenka je za tu priiliku obukla kratku suknju, čime je napravila izuzetak i prekršila zakon u Saudijskoj Arabiji. Naime, u toj zemlji vlada šerijat i žene su dužne da pokriju celo telo.

Kodeks odevanja nalaže "skromnost i pristojnost", dakle, ne sme se nositi pripijena ni prozirna odeća i u javnosti bi Georgina trebalo da nosi abaju, dugu tuniku tamne boje.

No, međutim.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike