Novogodišnje frizure za nekoliko minuta: Brzo gotove, a izgledaju kao da ste satima bili kod frizera (VIDEO)

29.12.2022

18:18

0

Autor: Z.A.S.

Nikada nije bilo lakše da budete sami svoj majstor

Novogodišnje frizure za nekoliko minuta: Brzo gotove, a izgledaju kao da ste satima bili kod frizera (VIDEO)
Novogodišnje frizure - Copyright Printscreen/Youtube/Alina Shmidt/Jordan Lipscombe/Angelia Hair/Suzana Emes

Nova godina samo što nije stigla, a kako to obično biva, pored toga što je važno s kim ćemo je provesti, naravno, važno je i šta ćemo obući, ali i kakvu frizuru ćemo imati.

Neke dame često dosta unapred osmisle kako će tačno izgledati u najluđoj noći, dok neke sve to ostavljaju za poslednji trenutak.

Bilo da već imate ideju za frizuru ili je tek tražite i, bilo da planirate odlazak kod frizera ili planirate da same budete svoji majstori, dajemo vam nekoliko ideja za brze, a svečane frizure.

Potrudili smo se da izdvojimo frizure koje su odlične za one sa dugom, ali i za one sa kratkom kosom. Zahvaljujući mrežama nikada nije bilo lakše da budete same svoj majstor, pa, da krenemo sa predlozima...

Brza punđa za pet minuta

Punđa je uvek dobra ideja i, naravno, ima ih raznih. Ova je klasična i možete je nositi svakodnevno, ali odlično će izgledati ukoliko se za nju odlučite i 31. decembra. Ispratite video i napravite je u svega nekoliko vrlo jednostavnih poteza.

Frizura za manje od 10 minuta

Ovu frizuru lako možete da napravite i same, a efekat će biti vau! Izgledaćete kao da ste upravo izašle iz salona, a zapravo ste sve same uradile.

Svečana spuštena punđa

Jedna od najlepših i najefikasnijih frizura, ikada. Ne znamo za vas, ali nama uvek deluje da se frizeri dobro namuče oko nje, a, zapravo, sve to možemo i same. Svaki korak je detaljno opisan u videu, potrebno je samo da ga pažljivo pogledate i dobićete zagarantovano najbolji izgled.

Neodoljiva frizura za tri minuta

Ukoliko imate malo dužu kosu, sve što vam je potrebno jeste elastična trakica i tri minuta vremena. Dobićete savršenu frizuru koja je idealna za svaku svečanu priliku, pa i za doček Nove godine.

Frizura za sva vremena - lokne

Lokne, verovatno, nikada neće izaći iz mode. A i zašto bi? Sjajno izgledaju, efektne su i nije ih uopšte teško napraviti. Konkretno, za ove vam nisu potrebni ni fen, ni presa, a ni vikleri. Dovoljne su vam dve krpice i malo strpljenja. Jedna od prednosti je i to što kosu nećete oštetiti korišćenjem toplote, a idealno bi bilo da prespavate sa krpicama, kako bi se lokne što bolje uvile.

Efikasne frizure za kratku kosu

Možda vam deluje da sa kratkom kosom ne može mnogo toga da se uradi i, da, izbor možda jeste manji nego što je to slučaj sa dugom kosom, ali svakako da postoje frizure koje su toliko efektne da će, na apsolutno svakoga, ostaviti utisak. U ovom videu je čak osam predloga, a verujemo da će svako pronaći nešto za sebe.

I da ne zaboravimo, za koju god frizuru da se odlučite, slobodno je kombinujte sa šljokicama, cirkonima i ostalim ukrasima. Nova godina je - slobodno preterujte!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike