Lični frizer Megan Markl otkriva tajnu njene najpopularnije frizure: U samo tri koraka možete da dobijete ležerne lokne, baš poput njenih

20.10.2022

10:20

1

Autor: Z.A.S.

Prema rečima Džordža Nortvuda, najvažnije je napraviti dobru osnovu

Lični frizer Megan Markl otkriva tajnu njene najpopularnije frizure: U samo tri koraka možete da dobijete ležerne lokne, baš poput njenih
profimedia-0684199163 - Copyright Profimedia

"Koja li je tajna zdrave kose Megan Markl?" Nema ko ne zna i ne peva čuvene stihove kojima je Konstrakta pokorila Evropu.

Međutim, pored toga što svi žele da znaju tajnu zdrave kose Megan Markl, žele da znaju i tajnu njenih uvek lepih i elegantnih frizura.

Slavni britanski frizrer Džordž Nortvud, koji se u nekoliko prilika pobrinuo za frizuru vojvotkinje od Saseksa, otkrio je tajnu njenih finih i ležernih talasa po kojima je prepoznatljiva.

U pitanju je praktična frizura koja većini žena odlično pristaje, a pored toga što daje elegantan efekat, ostavlja i utisak nonšalantnosti. Za britanski "Vog", Nortvud je otkrio kako da ovakve talase dobijete u svega nekoliko jednostavnih koraka.

- Ključno je napraviti dobru osnovu, tako da umesto da samo osušite kosu, prvo je lepo isfenirajte, da bude potpuno glatka - istakao je.

On je dodao i da vam je za ovakvu frizuru neophodan figaro sa širokim valjkom, i da je potrebno da podelite kosu u nekoliko pramenova, odnosno delova koje ćete uvijati.

Profimedia
 

- Počnite da uvijate svaki pramen od sredine istog, i nemojte se fokusirati na vrhove ili koren kose, jer nam je cilj da dobijemo talase, a ne lokne. Kada izvadite figaro iz svakog pramena, povucite ga prstom tako da ga izravnate, pa ga pustite da se sam vrati u prvobitno stanje. To će dati mekše talase. Kada uvijete celu kosu, prstima je raščešljajte - zaključio je za britanski “Vog”.

Takođe, važna je završna obrada frizure. Bitno je da iskoristite proizvod koji daje luksuzan i sjajan izgled, bez obzira na to da li je u pitanju serum, krema ili sprej.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike