Neverovatno prijateljstvo: Vrana čeka dvogodišnjaka da se vrati iz vrtića, pa se zajedno igraju - pogledajte njihovo druženje (VIDEO)

26.03.2024

09:11

0

Autor: K. O.

Kada je u kući čeka ga na prozorskom oknu

Neverovatno prijateljstvo: Vrana čeka dvogodišnjaka da se vrati iz vrtića, pa se zajedno igraju - pogledajte njihovo druženje (VIDEO)
Copyright Printscreen/Instagram

Poznato je da kućni ljubimci obično igraju ključnu ulogu u poboljšanju ukupnog kvaliteta ljudskog života, doprinoseći dugovečnosti, mentalnom i fizičkom blagostanju, smanjenju stresa i rekreativnim aktivnostima. Njihov uticaj na decu je posebno značajan.

I dok istraživanja pokazuju da deca dobijaju ogromno zadovoljstvo od povezivanja sa svojim kućnim ljubimcima, što dovodi do poboljšanja društvenih veština i emocionalnog blagostanja, ovakvo prijateljstvo niko nije očekivao.

Bezbrojni video snimci na platformama društvenih medija prikazuju posebnu vezu između dece i životinja, ali jedan određeni snimak koji trenutno kruži internetom sigurno će vam izazvati čitam set osećanja.

Predstavljen na Instagram stranici The Dodo-a, kratak video prikazuje ljupku vezu između dvogodišnjeg dečaka i vrane. Prema natpisu, vrana (po imenu Rasel) svakog dana željno iščekuje dečakov povratak iz škole. Video prikazuje kako vrana bez napora skače pored dečaka, pridružuje mu se u šetnji, tokom igre i čak ga čeka na prozorskom oknu.

S druge strane, i mali dečak po imenu Oto kao da je uživao u ptičjem društvu jer se moglo videti kako je mazi, hrani i tapše po glavi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Dodo (@thedodo)

 

Dečakova mama Laerke Luna, ispričala je o ovom neobičnom druženju. Iako je u pitanju divlja vrana ona dečaka čeka na krovu njihove kuće da se vrati iz vrtića.

Iako je više nego očigledno da je ova veza zaista posebna, kako je u pitanju divlja ptica, ona Ota nikada ne ostavlja bez nadzora sa Raselom.

Čim je priča objavljena, skupila je milione pregleda, ali i mnogo komentara.

Jedan korisnik je napisao: „Vrane su superinteligentne. Usvojili su Rasela. On je sada Rasel Krou“, dok je drugi prokomentarisao: „Imali su prethodni zajednički život... ugovor o duši. Ti si neverovatna mama što dozvoljavaš ovu prelepu vezu. Bog te blagoslovio."

"Ovo je prelepo! Ne bih se iznenadio da je ovo prošla voljena osoba u obliku vrane“, prokomentarisao je drugi korisnik, a prenosi news18com.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike