Vidovnjakinja za kućne ljubimce: Razgovaram sa životinjama i znam o čemu misle, a to možete i vi

15.03.2024

10:58

1

Autor: V. I.

Bet Li-Krauter je je razvila posebnu tehniku koju može svako da primeni

Vidovnjakinja za kućne ljubimce: Razgovaram sa životinjama i znam o čemu misle, a to možete i vi
Copyright Profimedia

Mnogi tvrde da moguda  predvide budućnost, ali Bet Li-Krauter ima neobičan dar - ona može da razgovara sa životinjama. Još od detinjstva, Bet kaže da je posedovala sposobnost da čuje misli životinja i vidi njihove vizije. Sada, u 2024. godini, Bet je postala TV zvezda, sa svojom emisijom na Chanel 5. 

Ono što je neverovatno, ona tvrdi da joj je TV karijeru predvideo njen ljubimac pas pre 20 godina.

Betini roditelji su samo mislili da ona ima bujnu maštu i nisu shvatali da je imala neobičan dar. Ali kao odrasla osoba, Bet je držala konje kao kućne ljubimce i vodila sedlarski posao. Tako je, kako kaže, počela je da čuje šta misle.

 

 

Ljudi su počeli da se obraćaju Bet za pomoć, učvršćujući njen ugled vidovnjaka za kućne ljubimce - a ona veruje da biste da to može svako.

"Svako može da razgovara sa svojim životinjama i kućnim ljubimcima. Radi se o ulasku u prirodno, meditativno stanje, i to funkcioniše svaki put“, kaže Bet za Metro.

Bet je razvila sopstvenu tehniku koju koristi za komunikaciju sa životinjama pod nazivom PACT (Psihic Animal Communication Technique).

PACT tehnika za razgovor s ljubimcem

Korak 1: Bet preporučuje korišćenje tehnike meditacije da dovedete um u duboko opušteno theta stanje, tako da možete da šaljete i primate telepatske poruke od životinja. Za početnike, ovo je najteža faza, ali vežbanjem počinje da se oseća prirodnije.

Korak 2: Duboko udahnite kroz nos kada ste "otvoren", zadržite ga sedam sekundi, a zatim izdahnite kroz usta. Uradite ovo tri puta.

Korak 3: Otvorenih očiju uzmite srednji prst i stavite ga na svoje intuitivno treće oko u sredini čela između očiju. Zatim nežno dodirnite ovu tačku vrhom prsta, sedam puta. Usredsredite pogled na mesto na zidu iznad glave i izbrojite do sedam.

Korak 4: Držite prst na čelu, pogledajte u prst bez pomeranja ili naginjanja glave.

Korak 5: Polako ukrstite oči dok gledate nagore 10 sekundi. Ovde ćete pristupiti stanju teta moždanog talasa koje će vam pomoći da uđete u psihički i telepatski način razmišljanja.

Korak 6: Držite oči zatvorene i zamislite sebe na poznatom i srećnom mestu koje volite. Pogledajte sliku ovoga u svom umu.

Freepik
 

Korak 7: Razmislite o životinji sa kojom biste želeli da komunicirate. Može biti u obliku fotografije ili životinja može biti sa vama. Otvorite oči da pogledate životinju i svojim glasom, u svom umu, izgovorite njihovo ime tri puta i zamolite ih da vam se pridruže.

Korak 8: Tada bi vizija životinje trebalo da počne da vam prilazi. Možda ćete osetiti njihovo prisustvo ako radite sa fotografijom. Ako su u istom fizičkom prostoru, možete osetiti da vam se fizički približavaju. Možda ćete ih čak i pomirisati. Tada možete mentalno tražiti dozvolu da komunicirate sa njima.

Korak 9: Zatim im možete postaviti pitanja koja želite da postavite i potvrdite njihove odgovore. Odgovori mogu izgledati kao vaš sopstveni glas u vašem umu ili može biti vizija ili misao kućnog ljubimca ili životinje. To može biti emocija, osećaj creva ili aroma. Svaka životinja je uvek drugačija, ali samo dozvolite da poruke teku.

Od kamila, do pataka, mačaka i pasa, Bet je razgovarala sa svima njima i otkriva da baš kao i ljudi, životinje imaju svoje ličnosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike