Tiktoker zabeležio trenutak susreta dve životinje: Viralni video koji treba da postane romantična komedija na Netfliksu (VIDEO)

07.03.2024

10:59

0

Autor: V. I.

Ne viđate svakog dana psa koji pokazuje interesovanje da se sprijatelji sa životinjom koja pripada potpuno drugoj vrsti od svoje

Tiktoker zabeležio trenutak susreta dve životinje: Viralni video koji treba da postane romantična komedija na Netfliksu (VIDEO)
Copyright Printscreen / TikTok

TikTok video koji prikazuje retko prijateljstvo između jazavčara i foke rastopio je srca na mreži i trebalo bi da ostavi svakog ljubitelja životinja s osmehom od uha do uha. Ako ovo nije krajnji cilj prijateljstva, onda ne znamo šta jeste.

Viralni video, koji je na TikTok otpremio korisnik naloga @veratedogs, nosi naslov: "Kada možemo dobiti ovu romantičnu komediju na Netflixu? 13/10.” U njemu, kreator TikToka daje priču o tome kako je počelo prijateljstvo između jazavčara po imenu Stenli i foke, koja nosi ime Ajla.

Jazavčar Stenli je bio na odmoru sa svojim vlasnikom u Engleskoj. U sklopu svojih avantura na odmoru, njih dvojica su posetili Cornish Foal. Dok je bio tamo, Stenlija je posebno privukla jedna foka u akvarijumu.

Uzbuđen zbog susreta sa svojom budućom najboljom prijateljicom, Stenli je počeo da tapka šapom po svom vlasniku, moleći da ga stave na platformu kako bi mogao da uživa u pogledu na foku izbliza.

Iznenađujuće, foka je plivala blizu staklene pregrade, a dve životinje su nekoliko minuta delile dubok pogled koji je očigledno išao od srca. Iz video snimka, koji je do sada prikupio skoro 775.000 lajkovam može se reći da su Stenli i Ajla delovali duboko fascinirani jedno drugim. Stalno su udarali nosovima o staklo kao da šapuću jedno drugom na samo njima poznatom jeziku.

 

@weratedogs when can we get this romcom on netflix? 13/10 #weratedogs ♬ original sound - weratedogs

 

Stenlijev vlasnik je slikao dve životinje kako se slažu, a internet se ne može zasititi magične veze koju su ovaj foka i pas pokazali.

Kao što se i očekivalo, korisnici TikTok-a su preplavili odeljak za komentare kako bi podelili svoja razmišljanja o ovom neobičnom, ali lepom prijateljstvu.Jedan očigledno oduševljen korisnik je napisao: "Zašto plačem zbog ovoga, tako je slatko.“ Drugi je komentarisao: "Foka i jazavičar zvuči kao divna priča.“

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike