Suze radosnice prekrile su njegovo lice: Reakcija dečaka, kojem su roditelji ispunili najveću želju, osvojiće vaša srca (VIDEO)

14.06.2022

07:13

0

Autor: Z.A.S.

Ljubav na prvo upoznavanje

Suze radosnice prekrile su njegovo lice: Reakcija dečaka, kojem su roditelji ispunili najveću želju, osvojiće vaša srca (VIDEO)
Pas - Copyright Printscreen/Tik-Tok/ourlayeredhome

Nema ničeg neuobičajenog u tome da deca mole roditelje da im nabave kućne ljubimce. Neki žele psa, neki mačku, neki papagaja, ali retko koje dete zna kako tačno želi da njegov pas izgleda i da se zove.

Međutim, to nije slučaj i sa jednim plavokosim lepotanom koji je osvojio Tik-Tok svojom predivnom reakcijom, nakon što su mu roditelji ispunili najveću želju.

Ali, hajmo redom. Ovaj mališan već dve godine želi psa. Tačnije, želeo je "psa kobasicu" po imenu Angus. I roditelji su konačno odlučili da mu ispune želju.

U stan su, pre nego su mu pokazali iznenađenje, postavili kameru, kako bi snimili reakciju svog mezimca, a sudeći po pregledima i reakcijama, napravili su pun pogodak i jednu prelepu uspomenu na taj dan.

Uveli su dečaka u prostoriju u kojoj ga je čaklo štene, a njegova reakcija ne procenjiva. - Konačno smo nabavili Angusa - kaže dečak, još uvek pomalo u neverici, a zatim počinje da skače od sreće i, naravno, prilazi štenetu. Čak je i zaplakao.

"Kada nemate više dece, ali ste blagosloveni jednim koje zaslužuje najboljeg prijatelja", piše u opisu videa koji će u potpunosti osvojiti vaše srce.

@ourlayeredhome When you’re not having more children. But you’re blessed with one that deserves a BFF #minidachshundpuppy #minidachshund #puppylove ♬ Sweet Child O' Mine - Acoustic - Jae Hall

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike