Da li je ovo najtalentovanija kuca na svetu: Urnebesan snimak boksera koji peva bolje od mnogih pevača s naše estrade (VIDEO)

10.12.2023

11:03

0

Autor: V. I.

Ne samo da ovaj ljubimac peva, on je i vođa komšijskog hora!

Da li je ovo najtalentovanija kuca na svetu: Urnebesan snimak boksera koji peva bolje od mnogih pevača s naše estrade (VIDEO)
Copyright Profimedia

Odvrnite jačinu zvuka na zvičnicima jer ćete čuti najtalentovanijeg boksera koji ne zavija samo na zvuk sirena već praktično vodi pseći hor, toliko je talentovan za pesmu

Na snimku sa TikToka koji je podelio @georgiethebokr, gledaoci čuju daleki tvuk sirena, a li tu je i naš junak, bokser naćuljenih ušiju, spreman da oslobodi svoje zavijanje. Ali to nije obično zavijanje - ovo štene je podiglo svoje oglašavanje na nov nivo, potpuno ušavši u melodiju, pogađajući te visoke i niske tonove s neverovatnom preciznošću. 

 

@georgietheboxr Always have to stop and help the local fire department 🚨🚒 #boxerdog #singingdog #petsoftiktok ♬ original sound - Georgie

 

Psi, budući da su društvena bića, imaju tendenciju da zavijaju kao odgovor na određene zvukove. Sirene , sa svojom karakterističnom i promenljivom tonom, pokreću instinkt psa da komunicira i pridruži im se. 

Psi osećaju čistu radost i entuzijazam dok zavijaju. Zarazno je! Ne možete a da se ne osmehnete dok ih gledate. To je podsetnik da naši krzneni prijatelji nalaze radost u najjednostavnijim stvarima, pretvarajući obične trenutke u izuzetna, zabavna iskustva za nas ljudska bića.

Dakle, sledeći put kada čujete daleku sirenu u okolini i vaš pas počne da kanališe svoju unutrašnju opersku divu, dozvolite im da imaju svoj trenutak u centru pažnje. Na kraju krajeva, ovo nije samo zavijanje, već je to pravi pseći koncert, s vašim ljubimcem u glavnoj ulozi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike