Tiktokerka našla rešenje kako da mačke ne skaču po božićnom drvcu: Video odmah postao hit

14.11.2023

17:17

0

Autor: K. O.

Stiže doba godine kada mačke obaraju jelke

Tiktokerka našla rešenje kako da mačke ne skaču po božićnom drvcu: Video odmah postao hit
Copyright Unsplash

Lagano idemo ka drugoj polovini novembra i delu godine kada počinju da se kite jelke, ali i kada jelke "slučajno" padaju u nesvest zbog nestašnih ljubimaca. Pogotovo su mačke opsednute svetlećim ukrasima i vole da skaču na božićno drvo. 

Tako su vlasnici mačaka na mukama. I dok se ljudi dovijaju na razne načine, ne bi li zaštitili jelku i ukrase, jedna korisnica TikToka došla je na sjajnu ideju - ona je oko drvca postavila tunel za mačke. Naime, čim se približe drvcu, pažnju im zaokupi tunel pa ni ne razmišljaju o tome da skoče na drvo u želji da se dočepaju ukrasa.

 

@kippergogo This is our first time putting our christmas tree up with our kitties!!😊 So far they have zero interest with the tree and are loving this tunnel 🥰 #christmas #amazonfinds #amazon #amazoncatfinds #catsoftiktok #fyp ♬ Rockin' Around The Christmas Tree - Brenda Lee

 

Pratioci su joj poručili da im se njena ideja baš dopada. Napomenuli su da bi želeli da imaju drvce koje će svakog trenutka u danu biti na istom mestu, a da im pritom ljubimci budu zadovoljni.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike