Da li psi pamte svoje prijatelje iz uzrasta šteneta? Odgovor leži u snimku kojim je zabeležen susret pasa posle devet godina (VIDEO)

30.10.2023

09:33

0

Autor: K. O.

Snimak je naišao na lavinu emocija

Da li psi pamte svoje prijatelje iz uzrasta šteneta? Odgovor leži u snimku kojim je zabeležen susret pasa posle devet godina (VIDEO)
Copyright Freepik

Ljudi svoje prijatelje, kao i neke ljude koji više nisu u njihovom životu, pamte celog života. A kakva je situacija kod pasa? Da li oni zaboravljaju pseće prijatelje posle mnogo godina?

Ovaj video ima odgovor. Dva psa, koji su bili prijatelji još dok su bili štenci, sreli su se posle skoro devet godina. Rubi i Mia upoznali su se kad su bili vrlo mali. Rubina vlasnica Džes i Mijina vlasnica Sara brzo su postale prijateljice, a slučajni susret bio je početak lepog prijateljstva između njihovih ljubimaca.

Ipak, vremenom, usled obaveza i tempa života njih dve su se razdvojile, kao i njihovi psi. Najpre su prolazile nedelje, potom meseci, dok se to nije pretvorilo u godine. Na kraju su izgubili kontakt.

Onda je Džes odlučila da potraži Saru, pa je pao i dugoočekivani ponovni susret.

A koliko su one bile presrećne, ništa manje nisu bili ni njihovi psi.

Emocije su bile na vrhuncu dok su vlasnice gledale igru izgubljenih prijatelja.

 

 

Džes je snimak susreta podelila i na svom TikToku, gde je pregledan na hiljade puta.

"Ovo je tako slatko", "Predivo. Sviđa mi se kako mašu repovima od sreće", "Nikada ne zaboravljaju", samo su neki od komentara na ovaj emotivan video.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike