Ljubav prema psima i venčanjima: Kako zaraditi 3.000 evra mesečno (VIDEO)

25.10.2023

16:14

0

Autor: K. B.

Olivija Tompson, stanovnica Edinburga je uspela da ostvari svoj san spojivši svoju strast prema psima i venčanjima i pretvorila je to u uspešnu karijeru

Ljubav prema psima i venčanjima: Kako zaraditi 3.000 evra mesečno (VIDEO)
Copyright Profimedia

Pre nego što je krenula na ovu neobičnu putanju, Olivija je radila kao pomoćnica administratora u jednoj kompaniji. Međutim, njena strast prema psima i venčanjima je prerasla njenu svakodnevnu rutinu.

Olivija je oduvek sanjala da postane organizator venčanja, ali suočavala se sa izazovima zbog nedostatka iskustva u toj industriji. Njena šansa došla je kada je dobila posao asistenta prodaje događaja u botaničkom vrtu u Edinburgu, gde je imala priliku zakoračiti u svet venčanja. Nakon samo tri nedelje, Olivija je donela hrabru odluku da da otkaz i krene u sopstveni poslovni poduhvat.

 

 

"U botaničkoj bašti, primetila sam da psi nisu dobrodošli na venčanjima. Pitala sam se 'Ko će se brinuti o njima?' Shvatila sam da su psi moja strast, i da volim organizaciju venčanja", izjavila je Olivija za Daily Star.

Od juna 2023. godine, Olivija je već bila prisutna na četiri venčanja i ostvarila zaradu od oko 340 eura dnevno. Takođe, svoje dane ispunjava šetnjama pasa, što joj je postalo stalno zanimanje.

Pre svakog venčanja, Olivija se susreće sa mladencima i njihovim psima kako bi se međusobno upoznali i osigurali da sve protekne glatko.

 

 

"Uvek se susrećem sa klijentima pre samog venčanja kako bih bolje razumela njihove želje i upoznala se sa ponašanjem pasa. Mnogi parovi takođe me angažuju i za fotografisanje", dodala je Olivija.

Kako bi zadovoljila različite želje i potrebe, Olivija prilazi fleksibilno i sa razumevanjem kada su u pitanju psi na venčanjima, jer neki parovi žele svoje pse prisutne tokom ceremonije, dok drugi žele da ih imaju na fotografijama, dok neki to žele tek nakon same ceremonije. 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike