Šokantno: Medved provalio u auto zbog hrane i ostavio haos iza sebe (VIDEO)

30.06.2023

09:20

0

Autor: K. B.

Snimak uništenog automobila nakon što je medved provalio u njega izazvala je lavinu šokiranih reakcija

Šokantno: Medved provalio u auto zbog hrane i ostavio haos iza sebe (VIDEO)
Copyright Pixabay

Korisnica TikTok-a je podelila video automobila svoje sestre nakon što je medved provalio u njega. Video je dosad pregledalo 13,1 milion ljudi. Video prikazuje unutrašnjost automobila koja je potpuno uništena jer je vlasnica slučajno ostavila auto otključan preko noći, a u njemu je bila hrana. Medved je razderao sve, od vrata do krova, u potrazi za kokicama koje su bile u jednoj od pregrada. Jedina stvar koja je preživela njegov napad je vrećica sa kristalima.

 

@intrusivethot03 RIP ruby 😔🙏 also the bear is alive we wouldnt let them kill it ‼️ #fypシ #foryoupage #gatlinburg #tennessee #pigeonforge ♬ Always Remember You - ❄ DISNEYLYRICS ❄

Gledaoci videa su tražili od korisnice da objavi snimak u kojem policajci teraju medveda iz automobila, i ona je na kraju to i uradila.


"Ne mogu da verujem da je počeo da jede sedište", "Šta ćete reći osiguranju", "Bacila bih ceo auto, dobro operite ruke, oni prenose mnogo bolesti i parazita", "Kako se ovo desilo", "Otključali ste u meni novi strah", samo su neki od komentara šokiranih korisnika društvene mreže.

BONUS VIDEO:

 

 


 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike