Zlatni retriver odlučio da pomogne vlasnici da se okupa, a zbog "blaga" koje joj je doneo, ceo internet se smeje (VIDEO)

21.04.2023

10:11

0

Autor: Z.A.S.

Najbolje namere, koje baš i nisu najbolje

Zlatni retriver odlučio da pomogne vlasnici da se okupa, a zbog "blaga" koje joj je doneo, ceo internet se smeje (VIDEO)
Ilustracija - Copyright Freepik

Kućni ljubimci, a posebno psi, često svoje vlasnike prate svuda po kući, pa tako vlasnici pasa često ne mogu na miru da odu ni u kupatilo.

Ukoliko imate psa, velike su šanse da vam se nekada dogodilo da vaš ljubimac dok se kupate strpljivo sedi ispred kade ili tuš-kabine i čeka da završite, kako biste ponovo mogli da mu se posvetite.

Jedna tiktokerka je podelila simpatičan trenutak i pokazala na koji način joj njen zlatni retriver "pomaže" dok se ona kupa.

U snimku, koji je odmah postao viralan, vidi se kako pas stoji ispred kade u kojoj se nalazi njegova vlasnica i razmišlja, a potom odlazi do korpe za prljav veš i iz nje izvlači čarape (naravno, prljave), donosi ih do svoje vlasnice i baca u kadu.

"Nekada, kada vidim mamu u kadi, razmišljam šta bih mogao da učinim da se ona oseća još bolje i opuštenije, i znate šta, ljudi? Ja sam genije! Pogledajte ovo! Prljava čarapa direktno iz korpe za prljav veš. Mnogo će joj se dopasti. Ne, meni se mnogo dopada", piše u samom videu, u kojem se vidi retriver kako pokušava da izvuče čarapu iz kade, očigledno shvativši da je ona ipak previše vredna da je tek tako "pokloni".

Video je pogledalo više od 2,7 miliona ljudi, a mnogi su ga i prokomentarisali.

"On je pravo blago",
"Donosi ti poklone",
"Zlatni retriveri su najbolji psi", glase neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike